Wojciech Jania Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 http://www.piskp.pl/forum/viewforum.php?f=1 Cytuj
Sebastian ZG Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 No sądząc po ilości tematów..... Cytuj
WOJT999 Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Ja zostaje tutaj zaden PISKP ,ITS tylko www.norcom.com.pl Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 A kolega markes30 juz jest tam zarejestrowany Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
prezes100 Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Jaka jest oficjalna opinia admina, modów oraz kolegów na temat rejestracji na konkurencyjnym forum? Na razie to nawet nie mam ochoty ich odwiedzać. Cytuj
berecik Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Proponuje dla jasnego odrużnienia nasze forum "ubrać w inną koszulke" ! Ciekawe co na to admin ? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Eeee, Admin nie widzi żadnych przeciwskazań Spoko wodza Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Sebastian ZG Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Jaka jest oficjalna opinia kolegów na temat rejestracji na konkurencyjnym forum No na najbliższe spotkanie integracyjne musisz przyjechać co najmniej Transitem pełnym browarków - i wszystko ci zostanie wybaczone Cytuj
berecik Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Eeee, Admin nie widzi żadnych przeciwskazań To zaproponuj z 5 tematów, zrobimy referendum i wybierzemy najlepsze Cytuj
markes30 Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 A kolega markes30 juz jest tam zarejestrowany Normalnie "permanętna inwigilacja nie wytrzymam" Chyba zmienię motto na " Czerpmy z wielu żródeł mądrośći by dążyć do doskonałości" Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Normalnie "permanętna inwigilacja nie wytrzymam" W dzisisjszych czasach trzeba mieć oczy naokoło głowy Ciekawy nie jestem, ale lubię wiedzieć Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
andy68 Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 ja jeszcze dodam http://www.forum.stacja.com.pl/ i markes30 tez tam jest Cytuj
adam1501 Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Od dawna jestem czytelnikiem tego forum a odkąd posiadam komputer jestem z Wami(Adminie wybacz za błędy) ale do sedna jaka to konkurencja, żadna "banda" nie dorówna takim głowom Cytuj
Andrzej3 Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Koledzy ...a czy tak naprawde jedne forum przeszkadza drugiemu ....lepszy wygra Cytuj
markes30 Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 ....lepszy wygra Ale czy one muszą się zwalczać nie mogą koegzystować ? Przecież powstaja po to by nam pomóc (no może jeszcze by przy okazji coś sprzedać ) Cytuj
Tomek D Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 muszą się zwalczać Zadaj te pytanie wiesz komu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi