kowal Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Dzisiaj zostało nam zadane pytanie odnośnie pojazdu dozorowego czy wymagacie i jeśli tak to na jakiej podstawie tzw .jak ja to nazywam numeru dozoru oraz daty ważności dozoru naniesionej na pojeżdzie w widocznym miejscu - ja wymagam cały czas ,ale nie mogę znaleść ,czy jest to obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Coś mi dzwoni, że nie ma takiego obowiązku. Ale może nie w tym kościele, w którym powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej65 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Coś mi dzwoni, że nie ma takiego obowiązku. Ale może nie w tym kościele, w którym powinno Obowiązek napewno jest co widać na drogach tylko chodzi o podstawę prawną. Wątpię, żeby ktoś ot tak sobie kazał kierowcom cystern malować nr TDT i termin następnego badania bo ma takie widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azot14 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Dz.U Nr 4 poz 43 z dnia 28 grudnia 2001 r Dział 7 , par. 67.1 - oznakowanie http://www.tdt.pl/start.php?id=akty_prawne&sub=bezposrednio_zwiazane&dz_u=2002.4.43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Należy to do osób z dozoru . Obecnie zamocowywana jest tabliczka, która jest nitowana, a na jednym z nitów jest wybita cecha dozoru. [ Dodano: 31-10-2006, 12:02 ] Ja porównuję dozór z tabliczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi