berecik Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 W ofercie Wirtualnej Polski w tym tygodniu pojawi się telewizja internetowa.Jak dowiedziała się Gazeta Prawna, drugi co do wielkości portal w polskim internecie należący do Telekomunikacji Polskiej – Wirtualna Polska – wystartuje w tym tygodniu z własną telewizją internetową, która będzie miała aż cztery osobne kanały. Portal od razu uruchomi kanał informacyjny, biznesowy, rozrywkowy i erotyczny. Każdy z własną ramówką. Programy przygotowywać będzie Wirtualna Polska oraz partnerzy zewnętrzni. Jednym z nich przy kanale biznesowym będzie kanał tematyczny TV Biznes. Telewizję w internecie mają już ją w ofercie Onet.pl., Interia.pl, Gazeta.pl i o2.pl. żródło Gazeta Prawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 W końcu.... Yesss yesss yesss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 W końcu....Yesss yesss yesss Prędzej Tomka w tym miejscu i z takim postem się spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Prędzej Tomka w tym miejscu i z takim postem się spodziewałem Ale to jednak Wy mnie wyprzedziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Ale to jednak Wy mnie wyprzedziliście Ja tylko skomentowałem - nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Ja tylko skomentowałem - nic więcej tak tak oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi