Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

KALENDARZE firmowe dla najaktywniejszych ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Noooo, Panowie, doigraliście się ::D

W wielkim skrócie mówiąc - każda z tych osób, która znajdzie się na poniższej liście ma prawo do GRATISOWEGO, trójdzielnego kalendarza naszej firmy na rok 2007.

Okładka:

forum3.jpg

Dodatkowy warunek - konieczny i dostateczny:

- do końca grudnia br. na mój adres e-mail lub jako PW spłynie adres, pod który mamy przesłać kalendarzyk :mrgreen:

Słowem - PREMIUJEMY najbardziej aktywnych userów, często bywających u nas na forum ::claus

UWAGA !!!

Jedna zasadnicza uwaga - każda SKP posiadająca program NORCOM'u z automatu dostaje kalendarz - to o czym tu dyskutujemy ma związek z kalendarzami dla poszczególnych uczestników forum.

Poniższe obrazy to nic innego jak MemberList (lista userów) uszeregowanych malejąco wg ilości postów: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/memberlist.php

forum_kalendarz1.jpg

Druga część listy:

forum_kalendarz2.jpg

ZAPRASZAM !!!!

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

• Odpowiedzi 175
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Norbert Jezierski

26

• sisters

15

• Tomek D

13

• black_betty

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Dzięki dzięki szefunio :mrgreen:

Tomek - a jesteś na liście ?? :twisted:

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

Kurcze no świetnie. A dodam tylko że ten kalendarz Norcomu służy mi bardzo dobrze (punktualny jest - dzięki niemu jeszcze nigdy do pracy nie zaspałem)

Napisano

Jestem na 18 miejscu (nasi komentatorzy sportowi z TVP by powiedzieli na dosyć dobrym 18 miejscu). :mrgreen:

Napisano

Koncze trwajacy 4 miesiace remont mieszkania, kalendarz powiesze na honorowym miejscu :D

Napisano

Skodowka widzę poszła w odstawkę teraz jakiś inny bolid króluje na kalendarzu ... :?: Ciekawe jaka to marka :D

Napisano

Jak, przecież to jest Skodowka - Roomster po tuningu.

[ Dodano: 15-12-2006, 13:50 ]

W dodatku wykonanym przez "fachowców" od "przekładek anglików".

Napisano

ja proponuje przyznać nawet 2 kalendarze temu kto będzie na 1 miejscu :P:D

Napisano
Skodowka widzę poszła w odstawkę teraz jakiś inny bolid króluje na kalendarzu ... :?: Ciekawe jaka to marka :D

Na skode zbyt duza fala krytyki i zartow wylala sie na forum ups :P::hey

Napisano
jestem 4 ;)

Gonisz mnie, gonisz... :mrgreen:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Myśle że dla mojej stacji też coś skormnego się znajdzie

Jedna zasadnicza uwaga - każda SKP posiadająca program NORCOM'u z automatu dostaje kalendarz - to o czym tu dyskutujemy ma związek z kalendarzami dla poszczególnych uczestników forum :D

Przypominam - czekam na adresy !!

Zasada jest prosta - nie ma adresu, nie ma wysyłki :D

I nie tłumaczcie mi, że już gdzieś te adresy mam ::(

Mam albo i nie - ostatnio mam taki niedoczas, że prościej jest mi jednak Was poprosić o takie rozwiązanie sytuacji, niż poszukiwać adresów na przespastnych serwerach naszej firmy ::claus

Napisano
często bywających u nas na forum

hmnmm... no ja bywam :D więc może też kalendarzyk dla mnie :?::roll:

jak już Norbert Jezierski, kiedyś zaznaczył jestem tym 1% wśród 99% męskiej częsci tego forum...

byłoby miło ... ;)

Napisano

Może jakieś fanty ustalimy ?

Bo wszystko jest do załatwienia :oops::P

Napisano
szystko jest do załatwienia

to mam się już cieszyć z nowego kalenadarza :twisted::?:

Napisano

Cały czas zastanawiam się ile wart jest taki kalendarz ?? :mrgreen:

Ps. Proponuję przenieść tę jakże zajmującą dyskusję na grunt PW ::D

Napisano

Pse pana ja tez kce cósik, nie jestem taki najgorsy i sie staram. :piwo

Napisano

heh kusza w mailach kaledarzami.... juz myslalam, ze bede miala kolejny prezet z glowy... a tu marne szanse :roll:

Napisano

Dziekuję za kalendarz. Zastąpię go z chęcią poprzedni kalendarz Norcomu, bo już mi się opatrzył przez ten cały rok. :)

Napisano

zdaje sie ze sie zalapalem mimo ze moja aktywnosc ostatnio jest slaba ?

aha i podam krajowy adres nie bede narazal szefa na koszty ;)