Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Niemożliwe jest polizanie własnego łokcia.

2. Gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra.

3. Gdy próbujesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyi mogą pęknąć a Ty umarłbyś/umarłabyś.

4. Gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte.

5. Budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w niebo.

6. 50% ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonała telefonu.

7. Szczury i konie nie mogą wymiotować.

8. Założenie słuchawek tylko na jedną godzinę powoduje wzrost ilości bakterii w Twoim uchu o 700%.

9. Zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki.

10. Kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego. /popnoć to bujda/

11. W swoim życiu, w czasie snu zjadasz około 70 insektów i 10 pająków. /jjjaaaaa cie/

12. Dokładnie jak odciski palców, odcisk języka jest niepowtarzalny.

13. Tak, ponad 75% osób, które to czytają również próbowały polizać swój łokieć. /lol/

14. Karaluch bez głowy żyje przez 9 dni zanim umrze z głodu.

15. Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać.

16. Oko strusia jest większe niż jego mózg. /hmmm, czyli znam co najmniej jedną strusicę/

17. Rozgwiazdy nie posiadają mózgu.

18. Ludzie i delfiny to jedyne stworzenia, które uprawiają seks dla przyjemności.

19. Żyrafy muczą bardzo podobnie do krów. /słyszałem że nie mają strun głosowych/

20. Wszystke goryle mają grupę krwi B.

21. Guma do żucia włożona do ust z tuńczykiem całkowicie się rozpuszcza.

22. Żaby podczas wypluwania ciał obcych częso wymiotują też własny żołądek a potem łykają go z powrotem. /czasem mam wrażenie że ja też/

23. Jeśli wyrwać włos z prawej dziurki w nosie, łza płynie z prawego oka, jeśli z lewej - z lewego.

24. Młode misie koala w początkowym okresie życie zjadają odchody matki.

25. Kocie siki fosforyzują w ciemności.

26. Kolor skóry dinozaurów do tej pory nie jest znany - wszystkie ryciny są pokolorowane bez żadnych naukowych podstaw.

27. Kartki A4 nie da się złożyć więcej niż 7 razy

28. 50 % osób czytających te słowa spróbuje złożyć kartkę.

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Tomek D

11

• prezes100

8

• Jacdiag

6

• sisters

5

Napisano
23. Jeśli wyrwać włos z prawej dziurki w nosie, łza płynie z prawego oka, jeśli z lewej - z lewego.

A mi odwrotnie :shock:

Napisano
20. Wszystke goryle mają grupę krwi B.

Ja sobie wypraszam :evil:

Napisano

Jakby sie zgadzało. Ja mam B Rh+ ::D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Szczęście, że mogę chociaż żony łokieć polizać i nie tylko łokieć. :D

Napisano

To ty już tylko liżesz?? :shock::lol:

Napisano

Nie poznaję kolegi ... :P

cicha_woda.mp3

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano
A tak się jakoś zagalopowałem.

chyba_ze_tak.mp3

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

ad 5 -Teraz wiem dlaczego tyle świń żyje wśród nas . Nie patrząc w niebo nie wiedzą co to jest dobro.

Napisano
Tomek D napisał/a:

A mi odwrotnie

Bo masz zeza rozbieżnego.

Mam zamienione kabelki :mrgreen:

Napisano
1. Niemożliwe jest polizanie własnego łokcia.
Dokładnie jak odciski palców, odcisk języka jest niepowtarzalny.

No to mam problem właśnie była u mnie policja i stwierdzili odcisk mego języka na moim łokciu. Chyba za dużo pracuje i mam ręce jak orangutan (nie mylić z Psujem) :mrgreen:

Napisano

Widze, ze sie spodobalo, to dam jeszcze troszke :D

Co wiesz o sexie?

* Nie martw się, że kończysz przed partnerką. Według brytyjskich badań,

tylko 29 procent par szczytuje jednocześnie.

* Seks z Murzynką jest marzeniem 98 procent białych mężczyzn.

* 6 procent ludzi na świecie w ogóle nie podejmuje życia seksualnego -

twierdzą badacze z RPA.

* Przeciętny stosunek trwa ok. 10 minut.

* Ludzie, którzy piją i palą, mają dwa razy więcej okazji do seksu niż ci,

którzy tego nie robią (badania australijskie). /kurde to co by było gdybym nie pił i nie palił /

* Penis jest przyrośnięty do ciebie, a nie ty do penisa (mądrość

hinduska). /no tego nie wiedziałem /

* Nie liczy się wielkość, liczy się jakość. Cokolwiek to znaczy.

* Trzy stosunki tygodniowo to 7500 spalonych kilokalorii. Taką ilość energii możesz również spalić, przebiegając 120 kilometrów

lub waląc przez 6 godzin głową o ścianę.

* Blisko 50 procent kobiet myśli podczas stosunku o zupełnie innym

mężczyźnie. 99 procent mężczyzn podczas stosunku w ogóle nie myśli.

* 90 procent ludzi nigdy nie spała z osobą innej rasy! (badania WHO).

* Około 4 procent mężczyzn w ogóle z nikim nie spała.

Napisano
waląc przez 6 godzin głową o ścianę.

:lol::lol::lol:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Przeciętny stosunek trwa ok. 10 minut.

:shock: dobże że żona tego nieczyta

Napisano

Tomek - rozumiem, że sie nie mieścisz w średniej ::D ::D::D

Napisano
Tomek - rozumiem, że sie nie mieścisz w średniej ::D ::D::D

Tomek mówił mi kiedyś w zaufaniu, że jest sprinterem z zamiłowania ...

Żal mi jego żonki - ale może zaprosimy ją na następną imprezę. Pogadamy, pokażemy - ja troszkę zdjęć zrobię - Tomkowi pokażę :P

Napisano

Na forum jest jego ziom - SPIDI

:lol::lol::lol: