Młody8 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 http://www.suzukibandit.cz/storage/1166006581_sb_cislamotoru.pdf Cytuj
Tomek D Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Mam właśnie Suzuki VS 1400 Intruder i w dokumentach poprzedniej rejestracji są dwa błędy i chciałbym rozkodować co oznaczają poszczególne znaki (tabelka zamieszczona przez przedmówcę jest pomocna ale nie po naszemu ) JS1VX51L162..... Chodzi mi o ostatni znak "2" Cytuj
aboz Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 Katalog części posługujący się VIN-em. Mam nadzieję, że się przyda choćby do określenia roku produkcji: http://www.bike-parts-suz.com/ Cytuj
Jacdiag Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 ale nie po naszemu a to jakiś problem Google Translate napisał Motocykle Suzuki, rama / podwozie / numery silnika Poniższa lista jest używana do określenia właściwego modelu roku wiele modeli Suzuki. W oparciu o ramy lub numer podwozia również części zamienne można zamówić. Został skompilowany z różnych źródeł, czasami sprzecznych, nie jest Oryginalna lista Suzuki i nie rości sobie pretensji do dokładności i kompletności. Błędy lub uzupełnienia mogą być zgłaszane do webmaster@gs-classic.de. Numery ramek są określane na podstawie pracy różnych systemów: WMI typ licznik Wcześniejsze numery ramek ... -10001 miał tylko pięć-cyfrowy licznik i nie ma oznaczenia typu. Od około 1975 ... GT2502-100001 Licznik został poprzedzony oznaczenia typu, najlepiej odzwierciedlał nazwy sprzedaży. Od około 1979 ... JS1-S11_D_-100001 została aby nazwą typu jest używane (patrz poniżej), Zysk amerykańskiego numer identyfikacyjny pojazdu (VIN). W części "Identyfikator producenta World" (np. J = Japan S = Suzuki, 1 motocykl =) określony. W niektórych modelach, 9 i 11 cyfra w oznaczeniu modelu na daty produkcji został ustawiony. Od około 1998 ... JS1-N121100-100001 przekształcono nowego typu klucza Typ od około 1979 kategoria pojazdu przemieszczenie typ silnika wariant wersja modelu ... to pierwsza strona Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi