Sebastian ZG Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 No właśnie pokazuje Misie taki komunikat. Dot. aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Jeśli w poniedziałek też będzie, to podziałamy troszkę na Zdalnym Serwisie i sprawdzimy co i jak. Odezwij się, jak bedziesz miał chwilkę (w poniedziałek oczywiście). Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 Okidoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 A mi dzisiaj się wyświetliło takie coś: "Co tu ku..a będziesz siedział zasówaj do domu" mieliśmy robiony serwis w tym tygodniu i co mam robić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 A mi dzisiaj się wyświetliło takie coś:"Co tu ku..a będziesz siedział zasówaj do domu" Taki komunikat windowsa pojawia sie w chwili kiedy Twoja zaspana głowa spada z podpartej ręki na klawiaturę, przyciskajać jednocześnie 15 klawiszy na raz. o mam robić??? Zasówać do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Bo myślałem że musze iść do okulisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi