Sebastian ZG Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 No właśnie pokazuje Misie taki komunikat. Dot. aktualizacji
Norbert Jezierski Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Jeśli w poniedziałek też będzie, to podziałamy troszkę na Zdalnym Serwisie i sprawdzimy co i jak. Odezwij się, jak bedziesz miał chwilkę (w poniedziałek oczywiście). Pozdr. Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Tomek D Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 A mi dzisiaj się wyświetliło takie coś: "Co tu ku..a będziesz siedział zasówaj do domu" mieliśmy robiony serwis w tym tygodniu i co mam robić???
08/15 Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 A mi dzisiaj się wyświetliło takie coś:"Co tu ku..a będziesz siedział zasówaj do domu" Taki komunikat windowsa pojawia sie w chwili kiedy Twoja zaspana głowa spada z podpartej ręki na klawiaturę, przyciskajać jednocześnie 15 klawiszy na raz. o mam robić??? Zasówać do domu.
Rekomendowane odpowiedzi