janim Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Hmm widzę,że wczoraj popełniłam małe faux pas nie witając się z Wami. Aby tradycji stało się zadość dzisiaj się poprawiam i to czynię Cytuj
Tomek D Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Witamy! taką tradycją tego forum jest przy przywitaniu zamieścić conajmiej trzy swoje fotki. Więc czekamy Cytuj
Sebastian ZG Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 conajmiej trzy swoje fotki ....wymiary....adres zamieszkania.....stan cywilny......stanowisko pracy..... Cytuj
Tomek D Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 stan cywilny......stanowisko pracy..... Te dane niesą obowiązkowe, Sebastian jest bardzo ciekawski wybacz Mu Cytuj
janim Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 hahahaha ciekawośc to pierwszy stopień do piekła, a może by tak puścić wodze fantazji:P:) Cytuj
prezes100 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Cześć. Ten fragment Ciebie (na avatarku) jest bardzo "apetyczny". Cytuj
Psuj Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Pamiętajcie wszyscy - Admin ma pierwszeństwo Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 chciałby... : Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
arek1962 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Cze Gewara jak mówi młodzież dzisiaj.Witam następną płeć piekną na naszym forum. Psuj co cię głowa boli że tyle kobiet przygarniemy, Adminowi aż się micha za przeproszeniem uśmiecha. Pozdro. Cytuj
boden Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Witamy w całej rozciągłości i dla naszej radości . Z kobietami zawsze raźniej [ być ze sobą ] Cytuj
janim Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 Witamy w całej rozciągłości i dla naszej radości . Z kobietami zawsze raźniej [ być ze sobą ] to działa w obie strony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi