Bogusław Maćkowski Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Stanowisko Ministerstwa Infrastruktury w Warszawie ws. dokumentów niezbędnych do zarejestrowania pojazdu sprowadzonego z Wielkiej Brytanii. Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
berecik Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Może by dać jakieś bardziej wyraźne skaniki, albo fotki zrobić aparatem ? Info potrzebne, ale jak dla mnie to nic nie widać Cytuj
wiesław Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 widać druk ,wyslij to pocztą i niech ktoś Ci odeśle to potem mozna to powiększyć , ale specjalnie to nie bardzo widać Cytuj
wlodas Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Ja kliknąłem na dokument udostepniony nam przez pana Bogdana i bardzo ładnie powiekszyło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi