Momek Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 CZy jak będe szedł do urzędu miejskiego przerejstrowac auto to muszę do umowy kupna sprzedazy wpisywac nr. silnika czy nie? Wiem ze w dowodach rejestracyjnych juz od jakiegos czasu tego nie wpisują( np. w moim). Czy mam nurkowac pod maske i szukac tego nr. czy mogę sobie to odpuścić? Pozdrawiam Cytuj
Sebastian ZG Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Możesz sobie odpuścić Choć jak znasz nr silnika to łatwiej bęzie z kupnem prawidłowych części zamiennych do niego - choć jeśli zakupiłeś porządne auto to martwić się tym nie musisz Cytuj
Jacdiag Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Wcale nie zaszkodzi jak będzie na umowie spisany, jeżeli nie ma problemów z odczytaniem. Masz wtedy podkładkę że taki był w chwili kupna - gdyby się okazało że kiedyś auto z tym silnikiem "poszło w siną dal" Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Scrapy Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 a i tu masz kolego racje zgadzam sie z toba w 100% Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi