Momek Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 CZy jak będe szedł do urzędu miejskiego przerejstrowac auto to muszę do umowy kupna sprzedazy wpisywac nr. silnika czy nie? Wiem ze w dowodach rejestracyjnych juz od jakiegos czasu tego nie wpisują( np. w moim). Czy mam nurkowac pod maske i szukac tego nr. czy mogę sobie to odpuścić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Możesz sobie odpuścić Choć jak znasz nr silnika to łatwiej bęzie z kupnem prawidłowych części zamiennych do niego - choć jeśli zakupiłeś porządne auto to martwić się tym nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Numeru silnika już nie spisujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momek Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 Wielkie dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrapy Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Wcale nie zaszkodzi jak będzie na umowie spisany, jeżeli nie ma problemów z odczytaniem. Masz wtedy podkładkę że taki był w chwili kupna - gdyby się okazało że kiedyś auto z tym silnikiem "poszło w siną dal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrapy Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 a i tu masz kolego racje zgadzam sie z toba w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi