Norbert Jezierski Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Pochwalcie się - gdzie i kiedy na urlop ? Mnie nie ma najprawdopodobniej 14 - 21 lipca - śmigam w stare miejsce do Dziwnowa ... Potem to już chyba z doskoku - kilka dni tu, kilka tam (to ostatnie zdanie to już są pobożne życzenia - plany mają niewiele wspólnego z rzeczywistością) Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
ijm Napisano 30 Lipiec 2005 Napisano 30 Lipiec 2005 Dwa tygodnie na przelomie sierpnia i wrzesnia. a dokad, jeszcze miejsce nieznane. W zeszlym roku byla Turcja czyli teraz w kraju. Moze morze, a moze gory. Dla wszystkich udanego wypoczynku. Cytuj
OLEK Napisano 30 Lipiec 2005 Napisano 30 Lipiec 2005 Byłem w Rewalu ,słońce zabrało mi skórę z grzbietu,to było dwa tygodnie do tyłu,ale było OK. Cytuj
kowal Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Byłem sobie tydzień lipca w Karpacz -połaziłem po górach . A najważniejsze że przejechałem Polskę z północy na południe - 600 km i moje małe seicento wytrzymało nasze polskie ; DROGI ; i innych kierowców Cytuj
ijm Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Urlop zaczynam za 1,5 godz. Koniec pracy i wolne 3 tygodnie. Beda gory i wypad na czeska strone, moze Praga? Pozdrawiam wszystkich zapracowanych. Cytuj
grzegorz70 Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy. W środę wróciłem (niestety) z Turcji, niedaleko Alanyi. Gorąco polecam, wspaniały wypoczynek, mili ludzie, po prostu wspaniale Cytuj
Tomek D Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 No dobra to i ja się pochwalę od poniedziałku dwa tygodnie urlopu w....garażu tak jak lubię Cytuj
luk Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 No cóż ja, tym razem wybieram się w piątek, lubelskie miejscowość Piaseczno fajne jeziorko spokój .A to jest własnie moja siedziba wakacyjna Cytuj
blakop Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 Sprawdź przed wyjazdem czy ma ważne badania ta przyczepka Cytuj
pentagram Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 Sprawdź przed wyjazdem czy ma ważne badania ta przyczepka Przecież zawsze może zabrać pieczątki ze sobą i "klepnąć" jak go Brodaty zatrzyma Cytuj
darkdog Napisano 23 Sierpień 2011 Napisano 23 Sierpień 2011 Sprawdź przed wyjazdem czy ma ważne badania ta przyczepka Przecież zawsze może zabrać pieczątki ze sobą i "klepnąć" jak go Brodaty zatrzyma Panowie dajcie Brodatemu spokój bo chłopak się zestresuje i zamknie w sobie i będziemy mieli przęrąbane Cytuj
pentagram Napisano 24 Sierpień 2011 Napisano 24 Sierpień 2011 Panowie dajcie Brodatemu spokój Przecież nie napisałem tego w złośliwej formie więc myślę, że kolega z Mazur nie czuje się urażony. Cytuj
ijm Napisano 25 Sierpień 2011 Napisano 25 Sierpień 2011 Ubiegly tydzien spedzilem w Rewalu. Miejsce zrobilo na mnie pozytywne wrazenie, duza poprawa do stanu sprzed 3 lat. pogoda ok Cytuj
Tomek D Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Specjalnie dla Gee aktualne zdjęcie. Cytuj
rurek777 Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 tego zbiornika to się nie da wyklepać ? Cytuj
Tomek D Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Tak ma być , bez klepania i szpachlowania. Wgniot na zbiorniku dodaje wartości historycznej, wiadomo że motocykle te służyły w Milicji a te wgniecenie to ślad po pałce zomowca. Cytuj
Psuj Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Podoba mi się ten płot... to naprawdę ładny płot... Reklama WD40? Masz upomnienie za treści reklamowe i komercyjne Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JANUSZ60 Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Podoba mi się ten płot... to naprawdę ładny płot... Od razu widać, że fotograf artysta ,,, Cytuj
blakop Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Ślad po pałce zomowca?? Znaczy jak - tłukł własny motocykl ta pałką?? Motór miał dzwona aż miło, a Ty naiwnie kupiłeś naciąganą historyjkę sprzedawcy Pewnie Ci jeszcze powiedzieli, że ten zomowiec, to tylko w niedziele do kościoła ta maszyną jeździł, nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi