Młody8 Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 Jeszcze w pracy jesteś? Nie, ale klient dzwonił, że jutro przyjedzie. O tej porze to już się nie da pracować Dzięki Bohdang Cytuj
bohdang Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Nie ma za co. Musimy sobie pomagać, no nie? Cytuj
FARMER Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Wszystko było by fajnie ale nie ma w tych danych dmc pojazdu. C385 2WD, bez przedniego napędu. Masa własna 3700 kg, a dmc ? Może ktoś z szanownego grona ma takie dane? Prosze o pomoc. Cytuj
Psuj Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 C385 - dmc 5170 C385A - dmc 4510 Nie pisze nic o napędach katalog ITS Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi