ijm Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Mozecie sie pochwalic czy na Waszych stacjach mozna placic karta platnicza? Jezeli tak to orientacyjnie jaki procent klientow tak placi i jakie sa koszty utrzymania urzadzenia? Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Ci co maja karty to płacą nimi-ok 80% . O kosztach utrzymania nic mi nie wiadomo Cytuj
ijm Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 Czyli jezeli przyjac ze 50% z nas ma konta bankowe i tyle samo karty to 4/5 chetnie zaplaci karta. Moze z oblczeniami lepiej poczekac na wiecej odpowiedzi. Na razie dzieki SKP POZNAN za szybka odpowiedz. Cytuj
prezes100 Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Nie ma możliwości, tylko gotówa. W ciągu ostatnich 16 miesięcy (od momentu otwarcia stacji) tylko jeden klient pytał o możliwość zapłaty kartą. Cytuj
mietek Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Tylko gotówka, ale było kilku co sie pytali o taką usługę Cytuj
Psuj Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 mamy terminal, płaci kartą prawie połowa klientów - oczywiście mowa o klientach stacji, warsztatu i sklepu łącznie... Cytuj
Michu Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 U nas niestety nie można płacić kartą ale co 10 osoba jednak sie pyta o taka mozliwość Cytuj
SKPAUTOMEX Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Koszt utrzymania terminala dla kart płatniczych ok 60 zł netto na miesiąc plus prowizja ok. 2,5% wartości tramsakcji czyli trchę to kosztuje. Od czasu zainstalowaliśmy terminalu -główne dla sklepu części i serwisu klienci chętnie płaca karta także za badanie. Oczywiście są to koszty utrzymania terminala dla małej firmy.Hipermarkety płaca zdecydownie mniej ale tam jest obrót. Cytuj
Wojciech Jania Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Mamy terminal i wielu klientów płaci kartą - ale mamy też serwis i części zamienne. Koszty - prowizja od każdej transakcji ok. 3%. Cytuj
Piotr Barczuk Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Mamy terminal - około 15% klientów płaci kartą. W sparawie kosztów cos niedługo się zmieni. Cytuj
rajmund zawieja Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 Kolego co się zmieni w sprawie tych terminali jakie będą opłaty czy wiesz Cytuj
ijm Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 Dzieki za informacje, przyznalem punkty pomogl. Cytuj
zjc Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Witam Niestety nie posiadamy terminala, choć wielu klientów pyta o możliwość zapłaty kartą. pozdrawiam Cytuj
nimfoo Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Już teraz posiadanie terminala płatniczego to nie koniecznie gigantyczne opłaty i umowy z "gwiazdkami". Jestem doradcą z woj. pomorskiego warunki: terminal 1,22 zł miesięcznie, procent od transakcji do negocjacji. Jestem do Państwa dyspozycji! region: pomorskie tel. 663 793 154 szymon.szelagowski@doradcapolbank.pl Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Niekoniecznie lubimy tu posty o charakterze komercyjnym - to ewidentne łamanie regulaminu forum ... Cytuj
blakop Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 A ja sie pochwalę, że u nas też mamy już od dość dawna terminal. Liczba płacących stale rośnie, choć brak mi dokładnych danych. Ale za to wiem, że pod tym względem jesteśmy raczej ewenementem. Cytuj
Psuj Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 To teraz zamiast przynosić kawy i bombonierki wystarczy, że dadzą Ci do ręki kartę?? Faktycznie wygodne Cytuj
wolf Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 U nas tylko "żywy cash" - ale klientów zainteresowanych płaceniem kartą to około 3-4 osoby na rok, które się pytają. Na szczęście niedaleko jest bankomat Cytuj
rurek777 Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 u mnie też tylko gotówka żadnych kart Cytuj
Stacja Diagnost Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Mamy terminal ładnych kilka lat, nie zaobserwowaliśmy znaczącego wzrostu płacących kartą, nie jest ich w każdym razie dużo. Cytuj
Tytus Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Witam U nas jest terminal, namowilem szefa bo to przeciez warsiafka i tu malo kto gotowke nosi (btw sam rzadko nosze ). Mniej wiecej 10% w tej chwili placi ale na razie traktuje te platnosci jako rezerwowe. Ale z czasem bedzie ich znacznie wiecej... Cytuj
terminale-pos.p Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Wszystkich zainteresowanych terminalami kart płatniczych zapraszam do zapoznania się z informacjami zawartymi na: Terminale płatnicze Tu znajdziecie Państwo wiele ciekawych informacji na temat terminali płatniczych oraz formularz kontaktowy, dzięki któremu jeśli będziecie Państwo mieli ochotę przygotujemy dla Państwa konkretną ofertę. Cytuj
rrass Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 U mnie korzystają z terminali współpracujących ze smartfonami - jak dla mnie mistrzostwo świata. Podchodzisz do klienta, żadnego chodźmy do biura - pyk pyk - i hajsik przelany no i nie ma tych chorych opłat abonamentowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi