blakop Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Ludzie! Muszę szybko zrobic badanie w moim autku - jutro po południu w Poznaniu (z LPG) -tylko tak bez wymyślania Kto chciałby mnie zaprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Nikt nie zaryzykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Poprosimy o relacje z badania na forum P.S. Nie zapomnij zabrać dozoru butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 I podjedź od razu laweta, gdyby zabrali Ci DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 hehe - obiecuję, że to nie będzie żadna podstępna kontrola ani nic takiego Ja naprawde chciałem sobie zrobic badanko u któregoś z forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontroler2 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Dzień dobry przyjechałem dać zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 zapraszam jutro od 8 do 14 blisko Poznania ok 250 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 A ja do mnie... Cholercia... zapomniałem, że nie mam gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Jak w P-niu to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Cholercia... zapomniałem, że nie mam gazu... Ale szczegółowy jesteś przecież możesz nie zauważyć że ma zamontowany a wpis w DR można zasłonić palcem np kciukiem co jest logiczne przy trzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Panowie - dlaiscie plamy i tyle Ale wiem - pewnie baliście się, że dacie plame z czymś i nikt sie nie odważył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Co będzie to będzie, zapraszam na ubitą ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebalodz Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Panowie - dlaiscie plamy i tyle Ale wiem - pewnie baliście się, że dacie plame z czymś i nikt sie nie odważył ;) wiesz bo to diagności - władcy postów a BT żaden z nich nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi