blakop Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Ludzie! Muszę szybko zrobic badanie w moim autku - jutro po południu w Poznaniu (z LPG) -tylko tak bez wymyślania Kto chciałby mnie zaprosić? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Nikt nie zaryzykuje Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
markes30 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Poprosimy o relacje z badania na forum P.S. Nie zapomnij zabrać dozoru butli Cytuj
Psuj Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 I podjedź od razu laweta, gdyby zabrali Ci DR Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
blakop Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 hehe - obiecuję, że to nie będzie żadna podstępna kontrola ani nic takiego Ja naprawde chciałem sobie zrobic badanko u któregoś z forumowiczów Cytuj
kontroler2 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Dzień dobry przyjechałem dać zarobić Cytuj
Jacdiag Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 zapraszam jutro od 8 do 14 blisko Poznania ok 250 km Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Psuj Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 A ja do mnie... Cholercia... zapomniałem, że nie mam gazu... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Tomek D Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Cholercia... zapomniałem, że nie mam gazu... Ale szczegółowy jesteś przecież możesz nie zauważyć że ma zamontowany a wpis w DR można zasłonić palcem np kciukiem co jest logiczne przy trzymaniu Cytuj
blakop Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 Panowie - dlaiscie plamy i tyle Ale wiem - pewnie baliście się, że dacie plame z czymś i nikt sie nie odważył ;) Cytuj
Darek :-) Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Co będzie to będzie, zapraszam na ubitą ziemię Cytuj
sebalodz Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Panowie - dlaiscie plamy i tyle Ale wiem - pewnie baliście się, że dacie plame z czymś i nikt sie nie odważył ;) wiesz bo to diagności - władcy postów a BT żaden z nich nie robił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi