Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuje danych do DIP-u ciągników rolniczych Renault 85-14 i Renault 68-14.

Będe wdzięczny za każdą pomoc. :) [/b]

Napisano

Renault 8514 S

m.wł. -3870 kg; d.m.c. - 6000kg d.m.c.przyczepy 600 / 12000 kg ;nacisk osi 1 - 2680 kg , 2 - 4030 kg ; poj. sil 4128 ccm , 63 kW / 2350 obr ; dł-4,20 , szer - 2,00 , wys -2,65 ; liczba miejsc - 2. Są to stare zapiski , ale może ci pomogą.

• 3 years later...
Napisano

Witam

Poszukuję danych technicznych Renault 145-14 z 1985roku do DIP-u.

Napisano

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

A ja szukam danych do ciągnika rolniczego Renault R 7501 występuje też jako R751. Napęd na jedną oś. Mam masę własną 2995kg, Poj. siln. 4154ccm, Moc 75kM i ........tyle

Potrzebuje:

DMC pojazdu

DMC zespołu lub Max mase przyczepy

Max nacisków na oś

I miejsca umieszczenia nr ramy bo mam tylko tabliczke na zbiorniku.

Napisano
DMC pojazdu

DMC zespołu lub Max mase przyczepy

Te dane powinny być na tabliczce którą znalazłeś.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs