wiesław Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 gdzie jest nr VIN i tabliczka , rok 2003 silnik 10 cylindrów ile ma mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohdang Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Tabliczka jest w okolicach prawego przedniego wzmocnienia - trzeba zdjąć prawą część osłony górnej silnika. VIN wybity na podłodze bagażnika po prawej stronie. Moc 230kW. Poj.sk. 4921ccm, rodzaj paliwa ON. Taki miałem na pierwszym badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 dzięki za pomoc ,nie ma tego TURKA w żadnych katalogach ,silnik prawdopodobnie jest od Porsche i dlatego z parametrami jest problem ,skąd masz takie dane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Touareg 3,2 i oraz 4,2 i tabliczkę i VIN mają w bagażniku po lewej i prawej str. koła zapasowego. Dodatkowo VIN jest za szybą od str. kierowcy.poj. sil 4172 ccm/6200 obr, 228 kW. ; poj sil 3189 ccm 162 kW/5400 obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohdang Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Kolego "Wiesław" - miałem taki samochód na pierwszym badaniu. Dane są z Briefu, ale mam także dostęp do katalogu ITS i w tym katalogu dane są takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Pracuje przy serwisie VW. Zgadzam się z bohdang. Numer VIN w bagażniku po prawej stronie (podobnie jak w Audi Q7 i Porshe Cayenne), tabliczka w komorze silnika po prawej stronie . Dane silnika równiez ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 koledzy jak w temacie,szukam TZ tego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 w okolicach prawego przedniego wzmocnienia - trzeba zdjąć prawą część osłony górnej silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Za przednim fotelem pasażera w podłodze pod dywanikiem jest taki schowek.Wyjmij go i pod tapicerką jest okienko jak ją podwiniesz jest tabliczka.Jeśli dobrze kojarzę.czyli pod nogami pasażera z tyłu po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Jeśli dobrze kojarzę. Dobrze kojarzysz, bo tam jest numer vin, w touran nie tabliczka ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Wyjmij go i pod tapicerką jest okienko jak ją podwiniesz jest tabliczka tak jest ale Vin w VW Touran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 juz znalazłem,opcja szukaj nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 od 2002-10 jest tak jak napisałem a 2011 lewy przedni słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 juz znalazłem,opcja szukaj nie gryzie tylko trzeba jej używać przed, a nie po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 tylko trzeba jej używać przed, a nie po... tylko ozrozum,klient,stres,chroniczny brak czasu obiecywam poprawe na nowy rok [ Dodano: 20-12-2012, 16:00 ] a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi Bo Psuj mnie nielubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi Nic nie zabierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi Bo Psuj mnie nielubi masz jeszcze do ewentualnego zabrania punkt i to przyznany nie przez autora tematu ... Wiesław Ostatnia wizyta: Dzisiaj 6:47 (Minut: 29) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz0417 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Rok produkcji: 2004 VIN - bagażnik prawa strona TZ - przegroda czołowa prawa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GABIUSZ Napisano 3 Grudzień 2019 Share Napisano 3 Grudzień 2019 VW Touareg 2015 VIN - podłoga przód prawa strona obok progu TZ - słupek B lewa strona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi