Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

gdzie jest nr VIN i tabliczka , rok 2003 silnik 10 cylindrów ile ma mocy

Napisano

Tabliczka jest w okolicach prawego przedniego wzmocnienia - trzeba zdjąć prawą część osłony górnej silnika. VIN wybity na podłodze bagażnika po prawej stronie. Moc 230kW. Poj.sk. 4921ccm, rodzaj paliwa ON. Taki miałem na pierwszym badaniu.

Napisano

dzięki za pomoc ,nie ma tego TURKA w żadnych katalogach ,silnik prawdopodobnie jest od Porsche i dlatego z parametrami jest problem ,skąd masz takie dane ??

Napisano

Touareg 3,2 i oraz 4,2 i tabliczkę i VIN mają w bagażniku po lewej i prawej str. koła zapasowego. Dodatkowo VIN jest za szybą od str. kierowcy.poj. sil 4172 ccm/6200 obr, 228 kW. ; poj sil 3189 ccm 162 kW/5400 obr

Napisano

Kolego "Wiesław" - miałem taki samochód na pierwszym badaniu. Dane są z Briefu, ale mam także dostęp do katalogu ITS i w tym katalogu dane są takie same.

Napisano

Pracuje przy serwisie VW. Zgadzam się z bohdang. Numer VIN w bagażniku po prawej stronie (podobnie jak w Audi Q7 i Porshe Cayenne), tabliczka w komorze silnika po prawej stronie . Dane silnika równiez ok.

• 5 years later...
Napisano

w okolicach prawego przedniego wzmocnienia - trzeba zdjąć prawą część osłony górnej silnika

Napisano

Za przednim fotelem pasażera w podłodze pod dywanikiem jest taki schowek.Wyjmij go i pod tapicerką jest okienko jak ją podwiniesz jest tabliczka.Jeśli dobrze kojarzę.czyli pod nogami pasażera z tyłu po prawej stronie

Napisano
Jeśli dobrze kojarzę.

Dobrze kojarzysz, bo tam jest numer vin, w touran nie tabliczka ,,,

Napisano
Wyjmij go i pod tapicerką jest okienko jak ją podwiniesz jest tabliczka

tak jest ale Vin w VW Touran

Napisano
juz znalazłem,opcja szukaj nie gryzie :D

tylko trzeba jej używać przed, a nie po... :razz:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
tylko trzeba jej używać przed, a nie po...
:ok tylko ozrozum,klient,stres,chroniczny brak czasu :x obiecywam poprawe na nowy rok

[ Dodano: 20-12-2012, 16:00 ]

a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi :x

Napisano
a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi :x

Nic nie zabierałem :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
a i czemu zabrałeś piwko darkdogowi

Bo Psuj mnie nielubi :D

masz jeszcze do ewentualnego zabrania punkt pomogl.gif

i to przyznany nie przez autora tematu ... ;D

Wiesław Ostatnia wizyta: Dzisiaj 6:47 (Minut: 29)

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

• 2 years later...
Napisano

Rok produkcji: 2004

VIN - bagażnik prawa strona

TZ - przegroda czołowa prawa strona

TZ.thumb.jpg.e88f0a688a984f7fedc8d4bba96c87cb.jpg

VIN.thumb.jpg.968074d0b20f4c5f5feff0f68558621c.jpg

5ae1a6c73a6e6_TouaregI2004r..thumb.jpg.d86e69e522ee4fd62f972f41eb4290c4.jpg

• 4 years later...
Napisano