Norbert Jezierski Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 A tak sobie siedziałem i myślałem ( ) - i wymyśliłem coś, co pozwoli stworzyć prawdziwą opowieść, na kanwie której ktoś kiedyś nakręci film. Zasady są proste: 1. Do zdania poprzedzającego ktoś następny dokłada kolejne, stanowiące jego kontynuację. 2. Posty są krótkie, maksymalnie kilkuwyrazowe, umożliwiające gwałtowne zwroty akcji. 3. TU NIE PISZEMY NA ŻADEN INNY TEMAT - kasztaniarze są niemile widziani ... A więc - zaczynamy i naszą, forumową opowieść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Pewnego razu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 ...poszedłem z kolegą na piwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ... i zobaczyłem Kasię w bikini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...niosącą browary na tacy którą trzymała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...w prawej ręce, i wtedy nagle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...okazało się, że to jedna z naszych forumowiczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Nie była to jednak Sisters, o nie Ale - niemniej piękna istota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...Janim - krzynęli piwiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...z wielką radością i z wrażenia upuścili kilka butelek, które... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 potoczyły sie pod piękne smukłe nogi stołu piwnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Psuj podniósł swoje zmęczone oczy na nowoprzybyłą ... Witaj - powiedział zmęczonym głosem. Siadaj obok Berta - dodał po chwili ... Nagle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...ujrzał w oddali marzenie swojego życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ..., piękną, smukłą dwulitrową butelkę z rękopisem. Już była w zasięgu jego ręki ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...zadzwonił telefon i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 wszystko poszło w [cenzura] ............. . Odebrałem jednak rozmowę - dzwonił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ... Tomek D i pytał samotne dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...oczywiście, że są powiedział Psuj, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...jedna jest szczerbata a druga zezowata. To nie problem powiedział Tomek D i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ... zawołał - "Odpalam Kasię i śmigam do Was, koledzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ... Nie minęła godzinka i pojawił sie Tomek cały obszarpany. Co ci się stało? zapytał się N@rbi? Aj... daj spokój, wskoczyłem na "kasię" i rura, a tu nagle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 jeleń Allllleeeeeeeee, to tak naprawdę nie był jeleń, tylko ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ... młoda rumunka i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...wziołem ją na stopa. Jedziemy sobie, gdy nagle ona przerywa cisze i mówi do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ...Allah Abkar !!! (bo tak naprawdę to była chyba arabka) i wyciąga dwa odbezpieczone granaty, na to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi