jarolud Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 A jak teraz wyglada sytuacja gdybym chciał w MON SKP zwiększyć zakres ? Albo od podstaw SKP zrobić? Pisałem 3 raz wniosek odrzucono . Wolę nie pisaćz jakich przyczyn negatywnie...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Ale dlaczego odrzucono ,musiała być jakaś podstawa prawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 12 Maj 2007 Autor Share Napisano 12 Maj 2007 Ale dlaczego odrzucono ,musiała być jakaś podstawa prawna Jednak napiszę : facet który czytał rysunek techniczny długość kanału 12.9 m "przerobił" na 0,129 m ale głębokość kanału. Pomylił legalizację z przegladami srwisowymi. Stwierdził brak urządzenia do badania przepuszczalności w szybach i jeszcze kilka innych drobiazgów . Pisze z głowy jednak jak ktoś zainteresowany podam szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROFIL Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Co to za facet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Podaj mi te szczegóły - podyskutujemy ,przecięż w naszym rozporządzeniu nie ma mowy o żadnym urządzeniu do szyb ,jak i wiele innych rzeczy nie pokrywa się z rozporządzeniem cywilnym. Co to za facet Zobaczcie z jakimi ludzmi musimy pracować - gdzie ich znajomość prawa -przecież już wielokrotnie na tym forum to udowodniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 18 Maj 2007 Autor Share Napisano 18 Maj 2007 Podaj mi te szczegóły - podyskutujemy ,przecięż w naszym rozporządzeniu nie ma mowy o żadnym urządzeniu do szyb ,jak i wiele innych rzeczy nie pokrywa się z rozporządzeniem cywilnym. Co to za facet Zobaczcie z jakimi ludzmi musimy pracować - gdzie ich znajomość prawa -przecież już wielokrotnie na tym forum to udowodniliśmy Napiszę wniosek i podam do wglądu, czy nie bedzie wg WAS błedów a potem jeszcze raz wyślę. Podoba mi się stwierdzenie " Co to za facet?" .... Coraz bardziej tracę motywację do JW MON. Przykład? OD 2,5 roku walczę (... i inaczej tego nie nazwę) przepraszam walczyłem bo 18-05-2007 przyjechali chłopaki ze Złotowa i mi przeglad rolek zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi