ronal Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Panowie skad zassac wszelkie dane do Vat 1 ,2 ,3 -wymiary wymagania itp zeby sobie wydrukować bo szef jakiegos Vatowca musi zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Dz.U. nr90 z 23,05,2005r poz 756 art86 tam znajdziesz wszystko co tyczy się tych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronal Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 dzieki -juz sobie szukam. [ Dodano: 16-05-2007, 15:45 ] a nie ma czegos takiego gdzie by pisało po kolei??? ze vat 1 ma miec takie parametry i takie,Vat 2 to ma byc takie nadwozie i tak długosc itp az do vat 4.Chce wyrukowac i miec pod reka-czasami przychodza ludzie to chce pokazac odrazu palcem czy spełnia czy nie a nie szukac po Dz.u, a jak pokaze Dz.u to i tak klijent niezałapie...Gdzies to widziałem i niemoge znajsc gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Z takimi materiałami się nie spotkałem ale mam interpretację ministerstwa finansów na ten temat. Jest tam kilka odpowiedzi na nurtujące w tej materii pytania ale jest to pismo dla jednej z firm zajmującą się stacjami i nie jestem pewien czy mogę go zamieścić na ogólnym forum, jeżeli chcesz to proszę o adres email na pw to podeślę skan tych pytań i odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi