berecik Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Wrocławska internautka Justyna Romanowska wspólnie z grupą znajomych chce obalić rządy PiS.Na swojej stronie internetowej ogłosiła, że zbierze pół miliona podpisów pod wnioskiem o referendum w sprawie odwołania prezydenta Lecha Kaczyńskiego – pisze Gazeta Wyborcza.Romanowska: - Mam dość kpin z konstytucji, prób łamania charakterów na masową skalę, kryminalistów w rządzie RP, obrażania i poniżania najbardziej zasłużonych dla Polski osób. Jestem wściekła na to, co się w tym kraju wyrabia. Kobieta strzela sobie w łeb w obecności policji, zakłada się podsłuchy w szpitalu, minister nazywa chirurga mordercą. Odkąd powstała strona www.referendum2007.org , Romanowska dostaje setkę e-maili dziennie: - Ludzie albo zagrzewają mnie do walki, albo obrzucają inwektywami. Zaklejone koperty z podpisami, które przychodzą z całej Polski, deponowane są u notariusza w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Może warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi