Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Mobile Phone GPS Tracking

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
:lol::lol::lol:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Chciałem błysnąć w pracy przy szefie jaka świetna stronka i rzeczywiście błysnąłem. :-D

Napisano

Panie Wojciechu! Z tą stroną jest chyba coś nie tak! Wczoraj nie chciała mi się otworzyć na komputerze, ale po zapowiedziach widziałem, że to może być interesujące, więc dziś rano wysłałem linka do żony i mówię jej, że to taki programik, że jak dziś zadzwonię do niej z pracy to będzie mogła dokładnie zobaczyć skąd dzwonię! I powiem Panu, że dość dziwnie delikatnie mówiąc zachowywała się dziś po moim powrocie do domu (większość rzeczy nie nadaje się do powtózenia) i mówiła, że to dzięki temu programowi... O co chodzi?! :shock:

Napisano

blakop to zes sobie pozamiatal :D

na przyszlosc, nie podawaj zonie niesprawdzonych linkow :P

Napisano

Blakop współczuję, gdyby moja żona "otwarła" taką stronę to mam walizki spakowane.

Napisano
gdyby moja żona "otwarła" taką stronę to mam walizki spakowane

Taka zasadnicza??? Weź ją na następny zjazd, nauczymy ją zasad współżycia międzyludzkiego... :P:lol::lol::lol:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

To na zjazd można z żonami? :D

Myślałem, że do towarzystwa są tylko forumowiczki. :-D

Napisano
To na zjazd można z żonami?

W zasadzie nie bierze sie drzewa do lasu... ale weź, my się nią zajmiemy... :P

Napisano
To na zjazd można z żonami? :D

Tak pod warunkiem że pracują w na SKP lub w WK :) .

Napisano
Tak pod warunkiem że pracują w na SKP lub w WK :)

A dlaczego? One i tak tylko o szydełkowaniu będą rozmawiać. :-D

Napisano
Myślałem, że do towarzystwa są tylko forumowiczki. :-D

Troche ich przymało. Trzeba wzmocnić żeńską ekipę. ;)

Napisano
Troche ich przymało. Trzeba wzmocnić żeńską ekipę. ;)

Jestem jak najbardziej za :lol: