Norbert Jezierski Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Proponuję wg następującego schematu: POZNAŃ stacja NESTE przy CH King Cross ON - 3.69 zł Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
ijm Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 Rozne stacje, najczescie BP-sprawdzona jakosc. Niestety zbyt drogie paliwo, przesiadam sie na rower Cytuj
Wojciech Jania Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 Żmigród - 50 km od Wrocławia w stronę Poznania, mała stacja Orlenu w centrum miasta. Aktualnie Erosuper 95 po 4,19. Tankuję tu od 20 lat i nigdy żadnych problemów z jakością paliwa. Cytuj
kontroler2 Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Słyszałem, że przy wschodniej granicy. trzeba mieć ze sobą kanister i linkę holowniczą, tak na wszelki wypadek. Cytuj
berecik Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Byłem na wschodniej granicy, dogadałem się z chłopakami i mogą kazdą ilość dostarczyć w następujących cenach: - benzynka 3 PLN - gorzołka 5 PLN - piwko 1,2 PLN Ciekawy kraj, ale biedny ! Generalnie na wakacjach było u nich fajnie (Ukraina ) Cytuj
kowal Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Dzisiaj tankowałem w Elblągu na samoobsługowej - 95 3,97zł . Mieszkam w Braniewie - 5 km od granicy z Rosją. Mój samochód nie zasmakował jeszcze wschodniego paliwa. Mam swoje zdanie na ten temat - czystości przy wielokrotnym przelewaniu Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 Czytełem ostatnio książkę o historii Braniewa - m.in. o jego wyzwoleniu w 1945. Ciekawe rzeczy ... Ale być osobiście - nie miałem przyjemnosci Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
rajmund zawieja Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Jarocin u nas paliwo po 4.19zł ale nie ma to jak GAZ 1.78zł pozdrawiam Cytuj
Robert Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Shell V-power 95 za 4,49zł za litr.Llegnica. Zero problemów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi