zibiuszka Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakieś doświadczenia z amortyzatorami regenerowanymi? Firmy zajmujące się regeneracją z reguły dają pół roku gwarancji i żądają połowę ceny nowego amortyzatora. Pytanie tylko jak długo będą "trzymać". Czy wymieniają w nim uszczelnienia, zaworki itp.? Czy tylko wymieniają olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Osobiście jestem przeciw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Jestem zdecydowanie na nie z tematami mającymi wpływ na bezpieczeństwo jazdy a do takowych zaliczają się amortyzatory-nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Nigdy w życiu nie założyłbym regenerowanych amortyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 żądają połowę ceny nowego amortyzatora. Pytanie tylko jak długo będą "trzymać" Kto mało płaci ,ten dwa razy płaci Jestem zdecydowanie na nie z tematami mającymi wpływ na bezpieczeństwo jazdy a do takowych zaliczają się amortyzatory Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 W czasach, gdy nie było części zamiennych (starzy górale pamiętają takie czasy) były zakłady regenerujące amortyzatory. Zawsze był to jakiś ratunek. Ale obecnie, kiedy jest bogaty wybór na rynku - nie ryzykowałbym tego typu oszczędności kosztem bezpieczestwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREZES Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Zregenerowałem i jeszcze obniżyłem skok amortyzatorów przednich w samochodzie jak na obrazku przy logo. Powiedzieli mi, że szybciej sprzedam auto zanim zacznie się coś dziać - i tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Dlatego ja tak wystrzegam sie kupowania aut od nieznajomych osób i w Polsce. Zagranica to zagranica - nie da się ukryć ... Oczywiście troszkę trzeba się znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi