Norbert Jezierski Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Sprawdź czy Twoje dokumenty są już gotowe do odbioru. Na stronach Państwowej Wytwórni Papierów Wartościowych możesz sprawdzić czy Twoje prawo jazdy lub dokumenty komunikacyjne są gotowe do odbioru. https://cpdpub.pwpw.pl/apps/DR.aspx Cytuj
blakop Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Może wielu to zdziwi, ale ta strona, a więc i możliwość sprawdzania funkcjonuje od ok. 2 lat Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Tylko ilu zainteresowanych o tym wiedziało ? Cytuj
blakop Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 U mnie od początku wszyscy byli informowani, więc wiedzieli Inna sprawa, że ludzie, którzy załatwiają sprawę raz na 10 lat zawsze będą niedoinformowani i trudno, żeby znali wszystkie nowinki, czy nawet już utarte schematy postępowania w danej kwestii - to naturlane. Również stosowne linki na stronie mieliśmy od początku Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Niech będzie, żem niedoinformowany. Przykro mi z tego powodu ... Cytuj
08/15 Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 U mnie od początku wszyscy byli informowani, Ja do was nie należę najwyraźniej bo nie wiedziałem. Tak dla picu wklepałem swój pesel i dane. Okazało się,że od roku mam do odbioru nowy dokument prawka. Zaponiałem o złożonym wieku temu wniosku. Ups. Zdarza się. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Lepiej późno niż wcale - powiedział dziadek spóźniając się na pociąg Cytuj
blakop Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 hehe - sorki za to "Was" - jakoś tak użyłem skrótu myślowego i miałem na myśli po prostu teren Poznania. Zresztą nawet Ci którzy wiedzą często i tak nie sprawdzają, bo pokutuje u nas (tu już mam na myśli całe nasze społeczeństwo) często słuszne niestety przekonanie, że serwisy internetowe są bardzo rzadko aktualizowane i zawierają nieaktualne dane, więc szkoda tracić czas na zaglądanie tam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi