Jackow Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Czy ktoś z forum wie gdzie jest nabity numer vin w takim cudzie techniki jak Kia K2700? W którym rejonie ramy go szukać? Cytuj
Sebastian ZG Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Rama prawa strona na wysokośći przedniego koła lub na wysokości tylnego koła. Numer jest wybity bardzo delikatnie - jest ciężko zauważalny, dodając jeszcze troszke korozji z jego znalezieniem może być problem. Cytuj
Jackow Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 Dzięki za info. Oczywiście punkcik przyznałem. Cytuj
eborg Napisano 25 Listopad 2013 Napisano 25 Listopad 2013 Odświeżę temat. Trafił mi się taki "parch" , że pomimo tych wskazówek nie mogę znaleźć. Cytuj
markes30 Napisano 25 Listopad 2013 Napisano 25 Listopad 2013 Odświeżę temat.Trafił mi się taki "parch" , że pomimo tych wskazówek nie mogę znaleźć. Bo numer jest jest wypalany bardzo płytko i kropki numeru zlewają się z kropkami korozji. Najczęstszy mój klient. Przy mocowaniach resora poszukaj tego owalnego otworu: 1 Cytuj
eborg Napisano 25 Listopad 2013 Napisano 25 Listopad 2013 Dzięki. Jeszcze powalczę , ale chyba za bardzo "zjedzony" przez korozję. nawet zarysu tego nr-u ni widzę. ................. No i nie zobaczę. Przy mocowaniu resora - akurat w tym miejscu - naspawany jest płaskownik. Nawet ten owalny otwór zasłania. Za przednim kołem też jest taki otwór , ale tam nr-u brak. Cytuj
Paprock Napisano 25 Listopad 2013 Napisano 25 Listopad 2013 Prawa góra foty: część wspominanego owalu i tak jak zapas wisi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi