Tomek D Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 I co? Pewnie Wojciechu liczysz na nagrodę? Z tego co wiem korzystałeś ze ściągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Wg mojej najlepszej wiedzy - popartej oczywiście literaturą naukową - odpowiedzi wyglądają tak: 1. BC 2. AC 3. ABC 4. ABC 5. C 6. AC 7. AC Nakładam je na pytania - będzie troszkę bardziej sensownie. Może się czegoś nauczycie dzięki temu ? Wstyd się przyznać - ja wymiękłem na niektórych pytaniach Ale wyciągam wnioski 1. A. może skręcić na skrzyżowaniu w lewo B. jest ostrzegany o zbliżaniu się do skrzyżowania z droga podporządkowaną C. może spodziewać się pojazdów wjeżdżających na skrzyżowanie z lewej strony 2. A. poprzecznej nierówności jezdni B. zbliżaniu się do kilku wzniesień C. możliwości zmniejszenia przyczepności kół do jezdni 3. A. zwiększyć uwagę B. rozpocząć hamowanie C. umożliwić przejazd przez jezdnię rowerzyście 4. A. 2 B. 3 C. 4 5. A. jadącego na wprost przez skrzyżowanie B. zawracającego C. skręcającego w lewo 6. A. ma pierwszeństwo przed pojazdem 3 B. ma pierwszeństwo przed pojazdem 2 C. powinien włączyć kierunkowskaz zanim przystąpi do zmiany pasa ruchu 7. A. 130 km/h, jeśli wiek pasażera przekracza 7 lat B. 110 km/h, bez względu na wiek pasażera C. 40 km/h, jeśli wiek pasażera nie przekracza 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Aż 7 osób uzyskało 100% poprawnych odpowiedzi - przyznaję, że takiej wersji wydarzeń nie brałem pod uwagę. Chylę przed Wami czoła. Kilkoro z Was to zapewne instruktorzy kursów - ale nie zmienia to faktu, ze moja wiedza lekko odstaje od Waszej Zwycięzcami są więc (kolejność przypadkowa): Devil, Pleszew, Jacdiag, TOSPOL, Darkdog, S.K.P-POZNAŃ, fiedorowicz. Jutro moje firmowe sierotki postanowią, co z Wami wszystkimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Jutro moje firmowe sierotki postanowią, co z Wami wszystkimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Niema mnie? No tak nie dałem odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Decyzje zapadły następujące: A. ze względu na większą, niż się spodziewaliśmy, liczbę potencjalnych zwycięzców - ilość książek (Vademecum Diagnosty), które rozlosujemy, zwiększyliśmy do 3 sztuk. B. nasze firmowe sierotki wylosowały cyfry 3, 5 oraz 6, co w przełożeniu na przygotowaną przeze mnie listę (kolejność inna niż post powyżej) przekłada sie na następujące pseudonimy: Devil, Pleszew, Jacdiag, TOSPOL, fiedorowicz, S.K.P-POZNAŃ, Darkdog Te trzy osoby otrzymują od naszej firmy Vademecum Diagnosty Proszę Panów (Panie) o podanie na PW sposobu, w jaki nagroda zostanie dostarczona - odbiór osobisty lub wysyłka (z podaniem dokładnego adresu). GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Przyznam się ,że mam trochę szcżęścia w takich konkursach , co sobotę oglądam program Na osi w TVN 7 i odpowiadam na zadawane pytania przez policjanta -już 3 razy wygrałem małe nagrody ,a przy okazji utrwala się wiedza przy takich konkursach - człowiek się sprawdza - może więc więcej takich konkursów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 A będzie konkursik z np. AUTODATĄ do wygrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 A będzie konkursik z np. AUTODATĄ do wygrania? Zawsze możesz takowy zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 A będzie konkursik z np. AUTODATĄ do wygrania? Przynosisz AUTODATĘ, ja organizuje konkurs. Generalnie - nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Przynosisz AUTODATĘ, ja organizuje konkurs. Generalnie - nie ma problemu Ja proponuję małą zrzutę na nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ja jestem za ,jest nas tak wielu .Przecież w totka wygrywa nie wielu ,a wszyscy się na to składają . Kto ma szczęście ten zbiera nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nagroda dotarła !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Do mnie też dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Oczywiście do mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Awizo nr 2 i priorytet nadany 12 odebrany 26 . Po pierwszym awizowaniu nie mogli znaleźć przesyłki. Poczta działa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pleszew Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 wiedziałem ze nawet jak dobrze odpowiem to i tak nie wylosuje nagrody pozdrawiam jak pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi