goralek Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Witam serdecznie. Czy mozecie mi pomoc z okresleniem lokalizacji tabliczki znamionowej i vin codu w Renault Avantime. Wydaje mi sie ze numer vin jest widoczny przez przednia szybe ale czy to jedyne jego miejsce w tym aucie? Moze jezdzi ktos z was takim autkiem albo ma mozliwosc zrobienia fotki miejsca tabliczki i numeru vin.a moze jakis inny dokument. Dzieki Cytuj
Psuj Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 ze numer vin jest widoczny przez przednia szybe tam może być, ale musi jeszcze być trwale umieszczony na nadwoziu. Nie miałem okazji widzieć takiego auta osobiście ale ja bym szukał: 1) pod maska od strony pasażera w okolicy kielicha amortyzatora 2) pod fotelem pasażera na wzmocnieniu poprzecznym podłogi 3) w bagażniku, we wnęce koła zapasowego lub obok Tabliczka na słupku z prawej strony lub w bagażniku Cytuj
boden Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 W mojej książce vin jest, jak piszesz za szybą , a prawidłowy jest na ścianie grodziowej , na środku w górnej części[ może być schowany pod plastikiem], natomiast tabliczka pokazana jest przed przednim fotelem pasażera Cytuj
darkdog Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Zgadza się vin przegroda czołowa pośrodku tabliczka pod fotelem pasażera Cytuj
goralek Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 Wielkie dzieki dla was za pomoc. pozdrawiam Cytuj
boden Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Jak byś chciał , to możesz nawet przyznać punkty za pomoc Cytuj
Tomek D Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Jak byś chciał , to możesz nawet przyznać punkty za pomoc Powinien w końcu po to one są Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi