AUTO-STOMA Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam wszystkich na forum. Jesteśmy akredytowanym laboratorium pomiarowym który legalizuje i serwisuje analizatory spalin a także wszystkie urządzenia na SKP. Koszt legalizacji w naszej firmie to 240 PLN brutto i jest to najnizsza cena na rynku. Mamy duże doświadczenie w naprawach i k-90 to dla nas pikuś. Zapraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Przedstaw dokładny wykaz ,bo już miałem taki przypadek - legalizujemy przyrządy i urządzenia SKP ,a jak przyszło co do czego to tych nie .Rozbieżność na rynku urządzeń i przyrządów jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej65 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam wszystkich na forum. Jesteśmy akredytowanym laboratorium pomiarowym który legalizuje i serwisuje analizatory spalin a także wszystkie urządzenia na SKP. Czy napewno wszystkie? A naprzykład GTO, bo z tego co ja wiem robi to tylko PRECYZJA w Bydgoszczy. Inne przyrządy także robią tylko producenci. Prosimy o szczegółowy wykaz przyrządów jeżeli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Kolejne moje pytanie - czy macie podpisane umowę z jakąś firmą kurierską i jakie formy płatności ustalacie po wykonanej usłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Cena nie poraża - prawie wszędzie jest 200 + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 i jest to najnizsza cena na rynku. prawie wszędzie jest 200 + VAT Hmm... a nie jest to cena urzędowa tak jak za badanie? My legalizujemy analizator w haiku i tez 200 + vat Ja tez mogę powiedzieć, że okresowe kosztuje stówę i robię je najtaniej "na rynku" (to jest tak zwana sesja wyjazdowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Psuj jak 100zł okresowe z gazem to jesteś najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Tylko że nie legalne i karane bo oszukujesz szefa i państwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Psuj jak 100zł okresowe z gazem to jesteś najtańszy. nie robie gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Szef przeboleje. Gorzej państwo - wybory kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebalodz Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 jesli tu mozna uprawiac reklame to u mnie legalizacja kosztuje 190 brutto wiec to ja jestem najtanszy Koszt kalibracji z gazami wzorcowymi to 200 brutto . Natomiast co do Firm z wlasnym labolatorium to przestrzegam . Kiedys wyslalem urzadzenie do Firmy "x" w wielkopolsce - przeszlo oczywiscie , klient ktory kupowal urzadzenie chcial miec "papier" na siebie ,oddalem do GUM i .......dupa..... Po ponownej kalibracji przeszlo w GUM ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 jesli tu mozna uprawiac reklame to u mnie legalizacja kosztuje 190 brutto wiec to ja jestem najtanszy Tylko ze czasem urządzenia nie wracają do właścicieli. Koledzy zdecydowanie odradzam interesy z tym osobnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Widzę ,że temat wywołał wiele kontrowersji i jak zwykle wszystko o pieniądze ,bo ja mam 5 złoty taniej ,a ja wykonuje dokładniej .Od wielu lat wykonuje kalibracje i legalizację urządzeń i jeszcze na dzień dzisiejszy nie miałem kłopotów z firmami które mi to wykonują , analizowałem koszty ,ale i zasady dostarczenia i odbioru urządzenia . Najważniejszy jest czas kiedy nie mamy urządzenia na stacji , zasady rozliczenia faktury za usługę jak również wygodnie jest gdy firma ma podpisaną umowę z kurierską firmą - zabierają ze stacji ,przywożą z powrotem . I wszystko w miarę .Raz wysłałem do firmy z wielkopolski urządzenia ,ale ich biurokracja zniechęciła mnie do korzystania z ich usług. Dlatego proponuje panowie aby jasno i przejrzyście przedstawić swoje oferty ,a wtedy my użytkownicy urządzeń zadecydują z której oferty skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Koledzy zdecydowanie odradzam interesy z tym osobnikiem. sebalodz i markes proszę tą dyskusje przenieść na teren prywatny - nie na forum. Hmm... panowie... Potraktujcie to obaj jako ostatnie ostrzeżenie... Nie będę się powtarzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy68 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 jesli chodzi o autostome to korzystalem z jej uslug roilem u nich analizator atal i gto ale to bylo prawie 4 lata temu sprzet sam im dostarczylem do poludnia po poludniu byl gotowy cen niestety nie pamietam pozniej robilem u nich eurogas ale juz sami po niego przyjechali ogolnie samo laboratorium zrobilo na mnie pozytywne wrazenie, podkreslam to bylo pare latek temu moglo sie zmienic na lepsze lub gorsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Do nas przyjeżdza Pan z Gliwic bierze sprzęt robi legalizację przywozi spowrotem i wszystko jest OK bez problemów i zmartwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 A my robimy w tej firmie z Wlkp. i nie mamy zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi