08/15 Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Jak w temacie. Mam takiego Opla na pierwszym. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie umieszczony na nim jest numer VIN? Tabliczkę znamionową namierzyłem na prawym słupku. Za pomoc z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 VIN szukaj przy tylnym prawym kole, lub za siedzeniem pasażera [ w każdym razie gdzieś w tej okolicy - mam to pokazane na rysunku , lecz bardzo niewyraźnie . Rysunek pokazuje gdzieś za tabliczką znamionową ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Niestety nie ma ich tam. Ale dziękuję za sugestie. Szukam dalej. [ Dodano: 22-09-2007, 15:06 ] Znalazłem. Numer nabity jest na aluminowej ramie, przed przednim prawym kołem. Dopiero po demontażu nadkola można je zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Dopiero po demontażu nadkola można je zobaczyć. Z nieoficjalnego źródła się dowiedziałem że zanim odkręciliście nadkole to wymontowaliście silnik w celu lepszego spenetrowania komory silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Moja instrukcja pokazuje VIN przy tylnym kole - widocznie pomylili tył z przodem. Muszę to poprawić na rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Tył czy przód co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi