08/15 Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Jak w temacie. Mam takiego Opla na pierwszym. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie umieszczony na nim jest numer VIN? Tabliczkę znamionową namierzyłem na prawym słupku. Za pomoc z góry dziekuję. Cytuj
boden Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 VIN szukaj przy tylnym prawym kole, lub za siedzeniem pasażera [ w każdym razie gdzieś w tej okolicy - mam to pokazane na rysunku , lecz bardzo niewyraźnie . Rysunek pokazuje gdzieś za tabliczką znamionową ] Cytuj
08/15 Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 Niestety nie ma ich tam. Ale dziękuję za sugestie. Szukam dalej. [ Dodano: 22-09-2007, 15:06 ] Znalazłem. Numer nabity jest na aluminowej ramie, przed przednim prawym kołem. Dopiero po demontażu nadkola można je zobaczyć. Cytuj
Tomek D Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Dopiero po demontażu nadkola można je zobaczyć. Z nieoficjalnego źródła się dowiedziałem że zanim odkręciliście nadkole to wymontowaliście silnik w celu lepszego spenetrowania komory silnika Cytuj
boden Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Moja instrukcja pokazuje VIN przy tylnym kole - widocznie pomylili tył z przodem. Muszę to poprawić na rysunku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi