szpilman Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 WITAM POSIADAM NUMER VIN VW BORY 1.9 TDI I CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JAKIE PARAMETRY MA TEN SILNIK.CZY KTOS Z WAS POTRAFI TO ROZSZYFROWAC? VIN (chassis number) WVWZZZ1JZ3W141789 BADZ PO numerze silnika ATD 170633 Cytuj
Tomek D Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Niestety dzisiaj jest niedziela ale jutro jak koledzy będą w pracy (ja się urlopuje) to otrzymasz odpowiedź Cytuj
Psuj Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Proszę cię bardzo, mówisz i masz Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Sebastian ZG Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Proszę cię bardzo, mówisz i masz A dokładniej "krzyczysz i masz" Cytuj
Psuj Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
kemor Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Jak problem to na forum-to i ja poproszę o pomoc: 2008 r HONDA ODYSSEY VIN 5FNRL38658B072 na obudowie silnika 3,5 i VTEC zależy mi najbardziej na dokładnej pojemność i mocy i ewentualnie to co byście mieli do DIP-u. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Psuj Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Ale ten vin to masz za krótki. daj pełny Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Psuj Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Niestety... Rok modelowy 2008 i tylko tyle. Baza danych Hondy nie ma podglądu na auta na rynek amerykański... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Psuj Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Znalazłem tylko tyle w dip-ach Stacji Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Stacja Diagnost Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Od 2005 roku moc jest 255 KM czyli 188 kW Cytuj
Piotr Barczuk Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 W DiP-ie powyzej pomylone są pozycje masy z naciskami - standardowy błąd w 3/4 DIP w bazie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi