jaka Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Miałem na bad. tech. kilka naczep z podnoszona pierwszą osią (rocznik 2006) i chciałem sprawdzić tą właśnie oś podnoszoną, jak się okazało nie można jej odblokować jak nie jest załadowana. Czy spotkaliście się z takim przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Jeszcze nie mialem takiego przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert OSKP Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 ja miałem i nie wiem czy we wszystkich ale w tych co ja miałem odpinasz przewód od sterowania i oś opuszcza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Stary ale gdzie on jest? Nie mam zamiaru czegoś zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 odpinasz przewód Nie mam zamiaru czegoś zniszczyć polecenie do kierowcy - proszę opuścić oś w celu sprawdzenia hamulca jeżeli nie potrafi to już jego problem a wynik badania N bo współczynnik siły hamowania za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi