blakop Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Co powiecie na to - SKODA FELICIA PICK-UP - klasyczna - (oczywiście homologacja na samochód ciężarowy - skrzynia) - wynik badania na jednej z największych stacji okręgowych w jednym z największych miast w Polsce: VAT 1... I jeszcze kłótnie, że czego się czepiam... No to już ręce opadają... Cytuj
bohdang Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Napewno takie określenie (skrzynia = VAT 1), wyszło od diagnosty, który w swoim wysokim mniemaniu o własnej nieomylności zatracił wszelką skromność i pokorę. Zwykłą pomyłkę wykluczam, bo piszesz że jeszcze się z Tobą ktoś wykłócał jokobyś to TY nie miał racji. Któryś z kolegów już to napisał: "nie wiadomo - śmiać się czy płakać?" Cytuj
Psuj Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 nie wiadomo - śmiać się czy płakać Zdecydowanie śmiać - żeby nie płakać... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
TOSPOL Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Z tym diagnostą co zrobił VAT-1 dla skoda pic-kup jest tak samo jak z naszym premierem. 78% internautów mówi że debatę wygrał Donald Tusk a on zwołuje konferencję prasową i słuchaczom wciska kit że on wygrał. Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 słuchaczom wciska kit że on wygrał. "Wygrała P R A W D A , a prawda to JA " Jak to mówi nasz adm.'"ręce opadają" ......kolega diagnosta na pewno nie jest uczestnikiem "naszego" forum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi