berecik Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 W związku , że mój szef szykuje nową SKP o 100% większą od obecnej mam pytanie do kolegów jakimi urządzeniami utrzymujecie czystość na SKP ? Obecnie mam jeden odkurzacz, bez mycia na mokro i "babajage". Może macie jakieś chytre urządzonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 szczota ryżowa, mop, miotła i odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 I szmatkę do ścierania kurzu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andmat Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Miotła, mop i ściereczki przy długości 29m i szerokości 12m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2005 To chyba na "nowym" też mi zostanie po staremu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 No i sprężone powietrze na długim wężu z odpowiednią końcówką,bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Aleś poszalał Berecik z tymi opcjami pomógł ! Czuję się wprost zaszczycony - choć moja odpowiedź była rzeczywiście wyczerpująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andew Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Na hali 30X6m używamy spryskiwacza ( np ogrodniczy), kran z wężem 25m, szruber + odkurzacz z możliwością ściągnięcia wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 No super! Tylko jeśli można to chciałbym się dowiedzieć co to za tajemnicze urządzenie "szruber" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontroler2 Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Tsza spytać prof. Miodka. Polska to duży zaścianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 To pewnie jak "u Starego Marycha !" Masz u mnie "szneke z glanzem !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andew Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 O kurcze! Przepraszam za użycie autochtonizmu, to po prostu mocna szczota na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan siara Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Nie wiem o jakiej powierzchi mówimy. Na mojej stacji razem z warsztatem codziennie obrabiamy ok 300m i dopóki nie namówiliśmy szefa na odkurzacz piorący ( prawie 10 koła) to przy sprzątaniu natyraliśmy się więcej niż przy przeglądach i naprawach a i tak nie było efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 To masz dobrego szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 Nie wiem o jakiej powierzchi mówimy. Na mojej stacji razem z warsztatem codziennie obrabiamy ok 300m i dopóki nie namówiliśmy szefa na odkurzacz piorący ( prawie 10 koła) to przy sprzątaniu natyraliśmy się więcej niż przy przeglądach i naprawach a i tak nie było efektu. Troszke więcej o tym odkurzaczu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan siara Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 dokładne dane mogę przedstawić dopiero jak wrócę z delegacji ale w internecie wystarczyłoby chyba wpisać odkurzacze przemysłowe piorące i tak myślę, że będzie tego dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 mam troche mniej podłogi , ale standartowo mop , wiadro, powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 U mnie standart, ale wynajeliśmy firme która wyszorowała i ZABEZPIECZYŁA powierzchnie przed wnikaniem brudu. Naprawde polecam był to wydatek rzędu 1000 zł ale sie opłaca. Teraz to tylko zmywam SKP bez zadnego szorowania wszystko schodzi lekko i łatwo. Ta powłoka to chtyba jakaś polimerowa czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Mamy nawet dwa "urządzenia czyszczące" w postaci diagnostów, wyposażone w szereg przydatnych "akcesorów" typu szczotka, mop, szmata (przepraszam: czyściwo ) itp. Całe szczęście, że stacja jest nieduża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otl-skp Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 bercik,zadzwoń pod numer(061)8307164,mamy od nich urządzenie BR400,nie wyobrażam sobie utrzymanie porządku bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ok ! Dzięki ! Punkcik masz dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan siara Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 nasz odkurzacz to NUMATIC TT348S , niestety nic więcej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi