Psuj Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Po każdej aktualizacji muszę poprawić ręcznie żeby mieć w spisie badanie DODATKOWE - starosta-ustalenie danych do rejestracji. A przecież jest to badanie które można wykonać na podstawowej - może mała poprawka w programie?
Norbert Jezierski Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 W poniedziałek nowa wersja - jest szansa, że to zmienimy ...
wolf Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 U mnie jest problem z badaniem z gazem. Jak wpiszę wszystko odnośnie badania i zakładki gaz i nie zajrzę ponownie do uwag to nie ma tam adnotacji o ważności gazu. Inaczej ważność butli wskakuje dopiero po obejrzeniu uwag. W przypadku wypisu trzeba robić korektę - tylko po co. Bark też możliwości wpisania pojemności zbiornika gazu 41,5 litra - problem z tą "połówką", a takie zbiorniki też się trafiają. Może to też poprawić.
Norbert Jezierski Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 U mnie jest problem z badaniem z gazem.Jak wpiszę wszystko odnośnie badania i zakładki gaz i nie zajrzę ponownie do uwag to nie ma tam adnotacji o ważności gazu. Inaczej ważność butli wskakuje dopiero po obejrzeniu uwag. To zamierzony efekt. Generalnie program NICZEGO nie umieszcza w uwagach zanim użytkownik w te uwagi nie wejdzie. Ma to zapobiegać uwagom diagnosty na zasadzie - nie chciałem, program wpisał. Może powinniśmy dołożyć coś takiego do Stałych Systemowych ? Widzę jednak więcej minusów niż plusów - zresztą program wyświetla czerwoną ramkę dookoła uwag w momencie próby zapisu badania ... Bark też możliwości wpisania pojemności zbiornika gazu 41,5 litra - problem z tą "połówką", a takie zbiorniki też się trafiają.Może to też poprawić. OK - poprawimy ...
Rekomendowane odpowiedzi