celuloza Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 Witam, chciałem kupić auto z automatyczną skrzynią biegów, zastanawiam się nad fordem focusem za około 20.000 zł, może ktoś mógłby mi doradzić czy warto się pokusić, którzy z producentów samochodów robi lepsze skrzynie automatyczna a których należy się wystrzegać, za wskazówki z góry dziękuję Cytuj
markes30 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Jak automat to tylko Mercedes . Polecam model W210 (okular) Za cenę 20000-25000 zł kupisz ładne auto z roczników 1995-1999. Cytuj
Wojciech Jania Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Najlepszy automat, popularny, prosty w konstrukcji i bardzo niezawodny to "awtomat Kałasznikova" Cytuj
Tomek D Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Mój brat od 3 lat ma Vectrę w automacie i jest zadowolony Cytuj
blakop Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 A mój znajomy z kolei ma od trzech lat automat wspomniany przez Wojtka - też jest niezwykle zadowolony. Cytuj
gladki Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 sam jeżdże juz od 5 lat automatami,w moim przypadku sa to autka z gwiazda na masce i jestem bardzo zadowolony,ale przestrzegam przed prawidłowym uzytkowaniem takiej skrzyni Cytuj
kontroler2 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 A mój znajomy z kolei ma od trzech lat automat wspomniany przez Wojtka - też jest niezwykle zadowolony Mają wadę magazynek wylata A tak na serio. Im większy i mocniejszy silnik-chodzi o elastyczność- tym lepszy automat. Jak raz ktoś wlazł na leniuszka, to zawsze będzie takiego szukał Cytuj
celuloza Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 Dzieki za posty, jeden z diagnostow, tez uzytkownik tego forum, odradzal mi autmata, mowil ze jego kumpel mial omege i co roku musial wydawac 2000 na remont skrzyni, sie troche zestrachalem, ale i tak wiem ze jak bede cos kupowal to tylko z automatem, bo masz racje kontroler2 ze jak ktos raz wlazl do leniuszka....... najlepiej by bylo kupic nowe autko z jak najdluzszym terminem gwarancji i wtedy mozna spac spokojnie ale narazie mnie nie stac moze kiedys, poki co szukam dalej, jeszcze raz dzieki i pozdrawiam z Rzeszowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi