Bogusław Maćkowski Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Do pobrania najnowsza wersja ujednolicona wraz z pełną grafiką rozporządzenia w sprawie rejestracji i oznaczenia pojazdów ze stanem prawnym na dzień 11.10.2007r., (tekst jednolity Dz. U. z 2007r. Nr 186, poz. 1322) (dawny Dz. U. Nr 133). [scroll]=================================================== NOWOŚĆ - ZMIANA STANU PRAWNEGO - ZAKTUALIZOWANY DNIA 30.10.2007R. ===================================================[/scroll] Szczególnie przydatny dla diagnostów i osób rejestrujących pojazdy. Zawiera dodatkowe wzory oznakowań pojazdów np. autobusu szkolnego, PL, LPG, objaśnienia kodów województw oraz kodów w dowodzie rejestracyjnym. NORCOM_Dz.U.2007.186.1322_rozp. rejestracja i oznaczanie pojazdów_ujednolicony_2007_10_30.pdf Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
Psuj Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi