kyciu Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Witam. Mam zamiar odtworzyć podstawową stację kontroli pojazdów ale martwi mnie trochę mały zakres badań które może wykonywać. Ludzie z firmy u których bedę zamawiał maszyny (i którzy będą nadzorować inwestycję i odbiór) twierdzą że już jest projekt w sejmie który ma przywrócić możliwość badania pojazdów zasilanych LPG na stacjach podstawowych. Mówią także że według nich w ciągu 2-3 lat powrócą inne badania ze stacji okręgowych, bo jest dużo protestów teraz itd, i żeby się tym nie przejmować. Czy ktoś słyszał o czymś takim?? Co sądzicie wogóle na ten temat?? Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam. Cytuj
berecik Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Nic nie słyszałem w tej sprawie, ale osobiście uważam iż SKP powinno prowadzić badania w formie takiej na jakie ma wyposażenie.Generalnie jeśli mamy się rozwijać to tak powinno być. Otwieramy biznes i powoli dochodzimy do sedna sprawy. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 A kto to wie, co się w Polsce wydarzy za pół roku ? Jeśli dojdzie ta frakcja, która ma największe szanse, powinno być odrobinę bardziej "rynkowo" w gospodarce ... Ale - czy będzie ? Coś niecoś obiło mi się o uszy, ale żadnych projektów nie widziałem ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
andmat Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Panowie z TDT powiedzieli że będą się starać żeby ograniczać rozszerzenie uprawnień na stacjach o zakresie podstawowym. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Oj, bo nie rozumiem .. Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi