Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy!

Proszę o informację na temat sprintera 412D (ambulance) sprowadzony ze Szkocji.

Rozszyfrowałem numer VIN na stronie rosyjsko - języcznej - niestety roku nie zidentyfikowano. Ponadto potrzebuję dane masy własnej, rozstaw osi, rodzaj typ silnika itp.

Podaję numer VIN WDB9044122P962810

dzieki! ::hey

Napisano
rozstaw osi

Na wyposażeniu SKP powinna być miara.

rodzaj typ silnika

Można podnieść maskę i jak się troszkę poszuka to się znajdzie typ

Napisano

Z numeru vin wynika, że kierownica w tym aucie jest po prawej stronie. Klient ma pecha - merc koduje umieszczenie kółka. Niech odda od razu do stacji demontażu. Moja rada - nie bierz się za to.

Z innych danych:

602980 00 295058 - z tym silnikiem został wyprodukowany,

Po kodzie silnika 2874 ccm, 90 kW, produkowany w tym modelu od 1996r.

Jeśli to karetka to masa własna do ustalenia tylko poprzez zważenie, żadne katalogi nie są wiarygodne w takim wypadku.

Roku modelowego rzeczywiście nie mogę ustalić.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Dziękuję za pomoc. Faktycznie chyba lepiej nie podejmować się tego. Pozdrawiam!