jaca1981 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Witam Co ile sie wymienia olej w nowym vito 111cdi . czy pojawia sie komunikat o wymianie oleju i przeglądzie okresowym. Prosze o pomoc Cytuj
Psuj Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Jak w każdym innym mineral co 10 tyś półsyntetyk i syntetyk co 15 tyś a syntetyk longlife co 30 tyś. powinieneś mieć inspekcję. Pozdr. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
ijm Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 Sprobuj tak: Wlacz zaplon i natychmiast 2 razy nacisnac przycisk A(ten po lewej nad zegarami lub po lewej pod ) Wylaczyc zaplon. Wcisnac przycisk (jw) i przytrzymac, zalaczyc przy tym zaplon. PO 10 sek na wyswietlaczu pojawia sie nowy interwal inspekcyjny oraz towarzyszy sygnal dzwiekowy. Puscic przycisk. Wylaczyc zaplon. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi