Psuj Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Kiedy ranne wstaja zorze, ledwie oczy swe otworze, juz modlitwe ma zanosze Bogu Ojcu i Synowi: "Dopierdolcie sasiadowi! Dla siebie o nic nie wnosze, tylko m u dosrajcie, prosze" Kto ja jestem! Polak maly. Maly, zawistny i podly. Jaki znak moj? - Krwawe galy. Oto wznosze swoje modly do Boga, Marii i Syna: "Zniszcie tego skurwysyna! - mego rodaka, sasiada - tego wroga! tego gada! Zeby mu sie tak nie wiodlo Zeby go to zarcie bodlo Zeby mu okradli garaz (- nic dla siebie nie chce z tego, tylko chciejcie m u do... tego!) Zeby go przezyla stara. Zeby mu sie corka... z czarnym i wogle - zeby mial marnie Zeby mu spalili sklep (- ja nie musze byc bogaty, lecz j e g o zrobcie na szmaty) Zeby dostal cegla w leb! Zeby mial ejtsa i raka!.." - oto modlitwa Polaka. Oto jestem mala Polka, bojowniczka, matka-Polka. "W imie Ojca, Syna, Ducha chciej modlitwy mej wysluchac" - zwracam sie ku Marii Matce - "racz dopieprzyc mej sasiadce: - zeby jej sie zbieglo w praniu, - zeby ja zaparlo w sraniu, - zeby jej zafarbowalo, - zeby ja tam pojebalo! - zeby nikt z nia nie chcial spac, - zeby ja szlag! kurwa mac! - zeby w grobie miala kolki!..." - to modlitwa malej Polki. Jedno tylko jest w tym "ale", ze my nie wierzymy wcale. - Ja nie wierze - Ja nie wierze Lecz nienawidzimy szczerze. A w kosciele paranoja, nasza polska paranoja: "Przekazcie se znak pokoja"?! Popatruje gnoj na gnoja: "Ja mu mam dac znak pokoja?! Moge dac ci znak pokoja, lecz i tak cie mam za gnoja! Potem ci pokaze gnoju, jak wyglada znak pokoju! Jak ci w oko splune gnoju, to zobaczysz znak pokoju! Jak ci zapierdole gnoju to ci blysnie znak pokoju!"... Trzymaj se lape w mej lapie i tak ci slipia wydrapie!" Jesli Polska nie zginela m y ja dobijemy! Czego obca moc nie wziela - sami rozdrapiemy! Jeszcze Polska!... Ojcze nasz!.. Poki my zyjemy!... Nie bedzie Niemiec plul nam w twarz! Sami se naplujemy! Takie to prawdziwe... Źródło: http://interia360.pl/artykul/na-7-dni-wrocilem-do-polski/komentarze,3103,,13325210 Cytuj
Tomek D Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Wszystkim wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrowia ! Cytuj
andy68 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Wszystkim wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrowia ! a ja to samo tylko dwa razy wiecej z okazji swiat Bozego Narodzenia i noworocznej hulanki Cytuj
Jackow Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 W filmie "Dzień świra" wykorzystano ten tekst jako "modlitwę wieczorną" tylko trochę zmodyfikowany i mocno okrojony. Ale jak to brzmiało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi