pablo Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Jak w temacie.Czy autobusy szkolne Gimbusy muszą mieć ogranicznik? Cytuj
pablo Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Wczoraj rozmawiałem z kierowcą takiego Gimbusa i pytam ile to pojedzie a on mówi że nie próbował, ale na tachografie ma 120 km/h Cytuj
diagnosi Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Wczoraj rozmawiałem z kierowcą takiego Gimbusa i pytam ile to pojedzie a on mówi że nie próbował, ale na tachografie ma 120 km/h Ważne jest to jaką mógł lub może osiągnąć max prędkość.Dowiedzieć się o tym możesz tylko z homologacji lub np. instrukcji obsługi a nie z luźnej konwersacji z kierowcą. Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Ważne jest to jaką mógł lub może osiągnąć max prędkość.Dowiedzieć się o tym możesz tylko z homologacji lub np. instrukcji obsługi a nie z luźnej konwersacji z kierowcą. Max prędkości autobusów AUTOSAN. Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 41a) autobus szkolny - autobus przeznaczony do przewozu dzieci do szkoły, barwy pomarańczowej, oznaczony z przodu i z tyłu prostokątnymi tablicami barwy białej, z napisem barwy czarnej "autobus szkolny"; I wszystko jest to autobus i musi spełniać wymagania art. 66 ust. 1a Swoją drogą a jest pomarańczowy i ma możliwość specjalnego otwierania drzwi? Cytuj
mmiodzio Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Witam wszystkich na forum. Panowie dzisiaj zalogowałem się pierwszy raz. Pomału kończy mi się kurs diagnostów i martwie się czy zdąże sie wszystkiego nauczyć. Wiem, że jest tego sporo, ale jak miły Bóg ucze się. Piszecie TU o takich sprawach i poruszacie takie tematy, że włos się jeży No dobra ,bede kończył trza się brać za naukę. Co do kursu to kończy się za tydzień tzn. na początku Kwietnia. Zaznaczam <.> jest to mój pierwszy wpis na forum. Życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH. mmiodzio. Cytuj
mmiodzio Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 Dzięki serdeczne.Będe pisał o wynikach. [ Dodano: 16-03-2008, 21:22 ] Jak macie Panowie ciekawe lub nie ciekawe pytania które były na egzaminach to bede wdzięczny. Mam jeszcze około [chyba ] trzech tygodni. tylko nie wiem czy tu na forum czy na maila.Troszke się gubie na tym forum. Cytuj
markes30 Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 Jak macie Panowie ciekawe lub nie ciekawe pytania które były na egzaminach to bede wdzięczny. Mam jeszcze około [chyba ] trzech tygodni. tylko nie wiem czy tu na forum czy na maila.Troszkę się gubię na tym forum. Przykładowe pytania z odpowiedziami masz tu: http://www.norcom.com.pl/...p?p=27877#27877 Polecam również "Vademecum diagnosty" . Bezpośrednio nie uczestniczę w szkoleniu ale trafiają do mnie na " indywidualny tryb nauczania" kandydaci na diagnostów którzy mają być u nas w firmie zatrudnieni z doświadczenia wiem że jak zaczniesz poprawiać w Vademecum błędy i nieaktualne odpowiedzi to znaczy że jesteś przygotowany Cytuj
mmiodzio Napisano 17 Marzec 2008 Napisano 17 Marzec 2008 Zgadza się błędy w Vademecum są .Dzięki za wsparcie. [ Dodano: 01-07-2008, 21:56 ] Witam Szanowne Forum.No i stalo się>>>> ZDAłEM EGZAMINY. Tak zdałem, ale wyobra- ście sobie, że nawet za drugim razem.Podejścia były 14.Maja i 25 Czerwca.Powiem tak.. >>Trzeba mieć Dzienniki 32 i 227 rzeczywiście opanowane na Maxa.Było nas 14 05.- 34,a zdało 3 na wszystkie ,i jeden był który poszerzał tzn. 4. A 25.06. było nas około 30 i zdało tylko no może aż 6. Oczywiście ja byłem w tej 6-tce.Sorki za tak ciężką pisownie ,ale to wszystko z radości.Jak to do mnie dojdzie i się naciesze to postaram się pozbierać myśli i wypisać pytania jakie były.Powtarzam >>>spróbuje. Będe kończył >>>Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi