Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

VAT-nissan navara 2 rzędy siedzeń

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a jaki powinien być vat w nissanie navara 2 rzędy siedzeń i z tyłu częsć ładunkowa zabudowana wi działem dowód ktoś napisał vat 1 nie mierzyłem go ale na oko :) częśc ład jest mniejsza od częsci pasażerów czyli vat 2 też nie bardzo jest to ciężki poj. czy momzna by zakwalifikować go na podstawie mas czyli masa ładunku większa od masy pasażerów poj. jest kupiony takie bad. będzie przechodził jeszcze raz być może u mnie co wy na to? ::hey

Napisano
czy momzna by zakwalifikować go na podstawie mas czyli masa ładunku większa od masy pasażerów

jaja sobie robisz czy sprawdzasz czujność??

Napisano

VAT-1 czy VAT- 2 odpada

Przeczytaj sobie pkt 3 i 4 , a następnie porównaj z wyglądem pojazdu.

Napisano

navara ma przestrzeń ładunkową otwartą (przynajmniej e które widziałem) - trzeba sprawdzić czy ta zabudowa to nie jest demontowalny "hard top", jeśli tak jest to zwykły pick-up i będzie vat-3 , jeśli nie jest to nadstawka a lita konstrukcja to nie łapie się na vat.

Napisano

PSUJ ma racje. Podejrzewam ze to nie Navara tylko Paitfander. Navara ma przestrzen ładunkową(skrzynie) a Patfander bryłe nadwozia zamknietą.Jest to lita konstrukcja tzw. skrzynia ładunkowa osobno oddzielona osd przestrzeni ososbowej. Moze byc otwarta lub zamknieta (zabudowana) Tak samo TOYOTA HILUX. Dla mnie VAT 3-4

Napisano

żadnych jaj jest to navarra skrzynia tak ale z jakąs nadbudową pathfinder ma jest jednilitym poj. ima z tyłu szyby a ten jest kryty :(myli mnie to dlaczego ktoś wpisał vat 1i naprawdę dzię ki za pomoć :ok

Napisano
żadnych jaj

czy momzna by zakwalifikować go na podstawie mas czyli masa ładunku większa od masy pasażerów

Naprawdę?? Oj, czasem jak coś walniesz to jak łysy warkoczykami o kant okrągłego stołu :D