Skocz do zawartości

Sposoby spędzania "wolnego"czasu ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki macie sposób na stresssss ? Rybki ? Las ? A może coś innego ?

Wpisujcie swoje upodobania - potem może spróbujemy zrobić z tego ankietę ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Zimne piwo działa zawsze relaksująco,prawie na wszystkich,szczególnie wieczorem.

Napisano

No to prawda z tym piwkiem, do tego mały turniej darta i jest o.k. Może to zdziwi kierowców, ale jeszcze jak mieszkałem w Gorzowie Wlkp. to wieczorkiem na odstresowanie lubiłem wsiąść do autka i pokrążyć po mieście (bez żadnych szaleństw broń Boże). Teraz lubię spacerek z pieskiem albo małą wycieczkę rowerową (jak wyjdę z klatki mojego bloku to mam 20 m przez łączkę do pola a zaraz za polem mam las. Fajne widoki no nie?)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Mieszkam w domku jednorodzinnym z działką, mam 50m do lasu i 200m nad Warte, możliwości wiele, generalnie latem rowerek i ryby, zimą spotykam się z braćmi na turniejach karcianych :D

Napisano

tak,tak coś tu Panowie ściemniacie 8) - bo z tego co widzę to sporo czasu spędzacie ale przy komputerze ;) obecnie komputer i telewizja zabija wolny czas.

A swoją drogą miło jest mieć las pod ręką [jeśli jest tam czysto a nie wysypisko]

Napisano

Panowie zazdroszcze wam domku za miastem,jest to moje marzenie.Mieszkam w centrum Poznania.Jak tylko czas pozwala -wyjazd na działke nad jeziorem-rybki-grill-i oczywiście zimne piwko

Napisano

Jest to chyba wszystkich marzenie ...

Ale - marzenia mają to do siebie, że się spełniają (?). Zwłaszcza, jak się chodzi na ryby - istnieje jeszcze taka instytucja jak złota rybka ... No i Lotto :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

Panowie bieganie nad morzem plazą kąpiel w morzu (przez caly rok) granie w teniska a wieczorkiem lulu z kobitka i dzien jak codzien zycie zycie ...

Napisano

Całkiem ciekawy scenariusz ... U mnie to troszkę inaczej wygląda ...

Napisano

Dzisiaj rybki nad wartą z bratem i właśnie je przerobiliśmy na grilu z (piwkiem) super sprawa szkoda, że zimno :D

• 2 weeks later...
Napisano

Koszykowka, tenis ziemny, zimne piwo, rower, zona - kolejnosc przypadkowa, wybieram w miare potrzeb. Pozdrawiam. ;)

Napisano
kolejnosc przypadkowa, wybieram w miare potrzeb

Dobrze, że to dodałeś. Swoją drogą, co na to żona ?

• 1 month later...
Napisano

Czy ja wiem czy mocny 7 latek temu bylem 10 w Polsce ,potem jeszcze pare razy akademickim mistrzem polski , a jutro akurat jestem w Poznaniu ,,kawalerskie,, wiec moge cie sprwadzic drogi kolego

Napisano

W soboty i niedziele wyjazdy motorkiem spotkania z kolesiami w tygodniu żona i córka a wieczorami zimny browarek i komp :D

Napisano

WOJT999 dopiero dzisiaj odczytalem Twoja prezentacje no no no nie zle, ja tylko vice mistrz kraju TKKF w deblu 2004, ale na korcie tytuly nie graja, moze kiedys uda nam sie spotkac. :)

Napisano

Wiosna zawsze slaba. Zima grywam srednio 2 razy w miesiacu(cena hali), ale bede mial na uwadze zeby jakos sie przygotowac do naszego ewentualnego spotkania. Hej. ;)

Napisano

Szczupak ostatnio żeruje ! 5 sztuk w 3 godz na "żywca" i to nie jakieś " sznurowadła" śrenia 2,5 kg :D

Napisano

Zazdroszczę ...

Napisano

Ja też zazdroszczę.Pięknie się można zmęczyć przy Szczupaczku(a tym bardziej 2,5kg).

Gratulecję.Czy głowy jako trofeum już wiszą? :D

• 2 weeks later...
Napisano

Cholera! Tyle wędkerzy i co -pusto.Ja ostetnio Leszczyka (niae pisze ile ) ale dorodny.

Chociaż sezon taki sobie!!