Norbert Jezierski Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Jaki macie sposób na stresssss ? Rybki ? Las ? A może coś innego ? Wpisujcie swoje upodobania - potem może spróbujemy zrobić z tego ankietę ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
OLEK Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Zimne piwo działa zawsze relaksująco,prawie na wszystkich,szczególnie wieczorem. Cytuj
Psuj Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 No to prawda z tym piwkiem, do tego mały turniej darta i jest o.k. Może to zdziwi kierowców, ale jeszcze jak mieszkałem w Gorzowie Wlkp. to wieczorkiem na odstresowanie lubiłem wsiąść do autka i pokrążyć po mieście (bez żadnych szaleństw broń Boże). Teraz lubię spacerek z pieskiem albo małą wycieczkę rowerową (jak wyjdę z klatki mojego bloku to mam 20 m przez łączkę do pola a zaraz za polem mam las. Fajne widoki no nie?) Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
berecik Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Mieszkam w domku jednorodzinnym z działką, mam 50m do lasu i 200m nad Warte, możliwości wiele, generalnie latem rowerek i ryby, zimą spotykam się z braćmi na turniejach karcianych Cytuj
abc Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 tak,tak coś tu Panowie ściemniacie - bo z tego co widzę to sporo czasu spędzacie ale przy komputerze obecnie komputer i telewizja zabija wolny czas. A swoją drogą miło jest mieć las pod ręką [jeśli jest tam czysto a nie wysypisko] Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Panowie zazdroszcze wam domku za miastem,jest to moje marzenie.Mieszkam w centrum Poznania.Jak tylko czas pozwala -wyjazd na działke nad jeziorem-rybki-grill-i oczywiście zimne piwko Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 Jest to chyba wszystkich marzenie ... Ale - marzenia mają to do siebie, że się spełniają (?). Zwłaszcza, jak się chodzi na ryby - istnieje jeszcze taka instytucja jak złota rybka ... No i Lotto Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
WOJT999 Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Panowie bieganie nad morzem plazą kąpiel w morzu (przez caly rok) granie w teniska a wieczorkiem lulu z kobitka i dzien jak codzien zycie zycie ... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 Całkiem ciekawy scenariusz ... U mnie to troszkę inaczej wygląda ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
berecik Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Dzisiaj rybki nad wartą z bratem i właśnie je przerobiliśmy na grilu z (piwkiem) super sprawa szkoda, że zimno Cytuj
ijm Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Koszykowka, tenis ziemny, zimne piwo, rower, zona - kolejnosc przypadkowa, wybieram w miare potrzeb. Pozdrawiam. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 kolejnosc przypadkowa, wybieram w miare potrzeb Dobrze, że to dodałeś. Swoją drogą, co na to żona ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
WOJT999 Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 ijm, kiedy gramy w teniska,, rowera,, dostaniesz zakladzik Cytuj
ijm Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 WOJT999 myslisz ze jestes taki mocny, chetnie Cie pogonie po korcie. Cytuj
WOJT999 Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Czy ja wiem czy mocny 7 latek temu bylem 10 w Polsce ,potem jeszcze pare razy akademickim mistrzem polski , a jutro akurat jestem w Poznaniu ,,kawalerskie,, wiec moge cie sprwadzic drogi kolego Cytuj
Tomek D Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 W soboty i niedziele wyjazdy motorkiem spotkania z kolesiami w tygodniu żona i córka a wieczorami zimny browarek i komp Cytuj
ijm Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 WOJT999 dopiero dzisiaj odczytalem Twoja prezentacje no no no nie zle, ja tylko vice mistrz kraju TKKF w deblu 2004, ale na korcie tytuly nie graja, moze kiedys uda nam sie spotkac. Cytuj
ijm Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Wiosna zawsze slaba. Zima grywam srednio 2 razy w miesiacu(cena hali), ale bede mial na uwadze zeby jakos sie przygotowac do naszego ewentualnego spotkania. Hej. Cytuj
berecik Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Szczupak ostatnio żeruje ! 5 sztuk w 3 godz na "żywca" i to nie jakieś " sznurowadła" śrenia 2,5 kg Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 20 Październik 2005 Autor Napisano 20 Październik 2005 Zazdroszczę ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
jaka Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Ja też zazdroszczę.Pięknie się można zmęczyć przy Szczupaczku(a tym bardziej 2,5kg). Gratulecję.Czy głowy jako trofeum już wiszą? Cytuj
berecik Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Jakoś nie zbieram łebków bo żona by nie była zadowolona Cytuj
jaka Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Cholera! Tyle wędkerzy i co -pusto.Ja ostetnio Leszczyka (niae pisze ile ) ale dorodny. Chociaż sezon taki sobie!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi