Psuj Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Szukam kontaktu i pewnej informacji. Czy ktoś z forumowiczów może pracuje w serwisie lub przy serwisie renault-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Nie < ale mam kumpla pracującego na SKP przy serwisie Renówki. W czym pomóc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Co potrzeba moze da sie coś załatwic ? ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Psuj się na nas obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Na nikogo sie nie obraziłem tylko wysyłałem do każdego pw Wszystkim dzięki za pomoc i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 dzięki za pomoc i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 ,,Wyserwisowany,, na cacy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 nawet nie wiecie jak to rajcuje, jak sie zrobi taki samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 nawet nie wiecie jak to rajcuje, jak sie zrobi taki samochód Wiemy, wiemy prawie przez 8 lat zajmowałem się blacharstwem i lakiernictwem samochodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Wiemy, wiemy prawie przez 8 lat zajmowałem się blacharstwem i lakiernictwem samochodowym. To wielki dar ja jakoś wole mechanike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 jakoś wole mechanike Ja również, odwykłem od smrodu lakierów i rozpuszczalników jedynie sprzęt pozostał gdzieś głęboko w szafie schowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 jedynie sprzęt pozostał gdzieś głęboko w szafie schowany. Jeszcze kiedyś Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Wiemy, wiemy prawie przez 8 lat zajmowałem się blacharstwem i lakiernictwem samochodowym. A ja tam bym się chciał nauczyć blacharki a nie tylko mechaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 No cóż - prawdziwa sztuka jakby nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 No cóż - prawdziwa sztuka jakby nie patrzeć Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 do 2002 r w blacharce |Polmozbyt , |serwisy |Opel |Reno i do niedawna jeszcze po godzinach w domu i szkoda że zdjęć nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Pen- :ok Jest satysfakcja jak za kilka lat przyjeżdża "twoje dzieło" na OBT i nie masz żadnych zastrzeżeń do stanu technicznego i wizualnego - czysta przyjemność postawić stempelek w DR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 I kto powiedział ze sie nie da Renia jak tralala Polak, Rusek dwa bratanki do blacharki i do szkalnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Tak, a jak znowu "wydachuje" to strażacy nie będą musieli odcinać bo samo odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Ja pracuje w serwisie Renault co trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2011 Ja pracuje w serwisie Renault co trzeba? Wysłany: 06-06-2008, Szukam kontaktu i pewnej informacji. Czy ktoś z forumowiczów może pracuje w serwisie lub przy serwisie renault-a? Hmm... myślisz, że pamiętam? Ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Hmm... myślisz, że pamiętam? Ale dzięki Jak wymyślisz i przypomnisz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 he, sory nie spojrzałem na datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubel Napisano 29 Maj 2014 Share Napisano 29 Maj 2014 Witam jest jeszcze ktos kto pracuje w serwisie renault ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 CO TRZEBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi