leszek kulferst Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 czy robiliscie pierwszy przegląd FORDA EXPLORER,chodzi mi o numery nadwozia gdzie są i czy ktos podał by mi przykładowy numer silnika bo znalazłem ale niewiem czy spisałem cały numer- prosze nr.vin 1FMDU34X7PUD83657 nr.silnika spisany 233222 poj.3958cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Po pierwsze - post powinien znaleźć się w dziale Identyfikacja (gdzie go przenoszę). Po drugie - zapomniałeś o wspaniałych materiałach kolegi Psuja (proszę odszukać Forda): http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=150 Materiały po niemieckiemu - ale wielu rzeczy można się domyślić, jeśli ktoś nie zna języka. Miłej lektury !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 jesli to FORD to nr silnika powinien składać sie z 2 ostatnich liter i cyfr nr nadwozia , tak jak to mają europejskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi