Arton Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Po przyjsciu na stację po nowym roku zauważyłem, że program (TUVpol) zżarł badania z 2003r. Niby już nie potrzebne ale mogłyby zostać. Jak inne programy obchodzą sie z badaniami starszymi niż pieć lat? Cytuj
wiesław Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 jak zżarł ! to jest normalna utrata danych Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Jak inne programy obchodzą sie z badaniami starszymi niż pieć lat? STACJA 2008 - nie kasuje. Zmień program Cytuj
Jacdiag Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 mam wszystko do początku prowadzenia rejestu na kompie ( IX 2002 ) nawet oddzielnie rejestry BTP / SAM / nabicia - do czasu gdy były prowadzone Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
llary Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 program (TUVpol) zżarł badania z 2003r Może nie zrzarł tylko już nie wyświetla Ale napewno masz zrobioną kopie, zadzwoń do dosawcy i przedstaw sprawe. Sprawdziłem u siebie i rzeczywiście jak wejdzież na dysk na ktorym masz zainstalowany program, później w wrejestr i w ADMNI to się przedstawi tylko do 5 lat i archiwum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi