Kasciuszko Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Mam pytanie kiedy wystawiacie wynik badania nie dotyczy ? Zrobiłem tak kiedys przy wykonaniu numeru silnika ale musiałem poprawić ( badania nie wykonywałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Dlaczego musiałeś poprawić jeżeli kasowałeś za czynność wykonaną w rzeczywistości,czyli nabicie numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 np. odcztanie numeru silnika lub nadwozia z natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otl-skp Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 np:przy ustaleniu danych pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Przy każdej czynności która bezpośrednio nie wiąże się ze stanem technicznym pojazdu. Tak jak koledzy zaznaczyli ust. danych, nabicie cech ident. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUTO-SERWIS Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Psuj ma rację - tylko jeżeli nie dotyczy stanu technicznego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Do wszystkich czynności, które nie są związane ze sprawnością techniczną pojazdu zaznaczamy opcje "nie dotyczy", a tych czynności troszke się znajdzie a czasami to i klijenci różne zaświadczenia sobie życzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan siara Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 według mnie postąpiłeś tak jak trzeba a po raz kolejny kłania się ignorancja urzedasów z WK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andew Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Zgodnie z zapisami Art 66 Ustawy Prawo o ruchu drogowym cechy identyfikacyjne pojazdu są "Warunkami technicznymi pojazdów" (ust.3a), więc w tym przypadku należy zaznaczyć - spełnia czy też nie spełnia art 66 tejże ustawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi