nikozja Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Cztery lata temu kupiłam przyczepę cempingową w Niemczech ,poniewaz byłam tam zameldowana zarejstrowalam ja w Niemczech.Teraz wróciłam do kraju postapilam zgodnie z wytycznymi . Wczoraj dałam dokumenty do tłumacza i tam dopiero doczytalam ,że w rejestracji niemieckiej mam wpisane moje drugie imię.Jak to sie mówi słodka blondynka , ale nie wiem jak potraktują mnie w wydziale komunikacji. W dowodzie i paszporcie mam dwa imiona. Może ktoś z was miał taki problem Czekam na pilną odpowiedź. Cytuj
radan Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Mysle że nie powino być problemu z WK jek sama wspomniałaś masz dwa imiona , gorzej jak by ci inne imię wpisali ... Cytuj
janmarek Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Jak to sie mówi słodka blondynka Chyba że na drugie imię wpisali ci słodka blondynka No to może byc problem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi