piozar11 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 witam, mam klienta na VAT ma aktualnie 9 miejsc robił już wcześniej zmiany konstrukcyjne z 3 na 9 miejsc,teraz chce wozić towar do sklepu i odliczać vat,powiedziałem że powinien dokonać znowu zmian na stan poprzedni z przegrodą,czy dobrze rozumuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 powiedziałem że powinien dokonać znowu zmian na stan poprzedni z przegrodą,czy dobrze rozumuje?? no i dobrze mu powiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Tak jak mowisz wlasnie, prawidłowo mu powiedziałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Dzieki Sebastianie za poparcie... postawie ci piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piozar11 Napisano 17 Luty 2009 Autor Share Napisano 17 Luty 2009 a jaki Vat byście mu dali??VAT - 1(jeden)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Jeden rząd siedzeń oddzielony trwałą przegrodą od części ładunkowej - jak najbardziej VAT -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Jeden rząd siedzeń oddzielony trwałą przegrodą od części ładunkowej - jak najbardziej VAT -1 + w podrodzaju wielozadaniowy lub van . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Witam Dzieki radan za piwko (w koncu pierwsze ) Co do Vatu to jak najbardziej VAT-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 + w podrodzaju wielozadaniowy lub van . jak najbardziej tak przepraszam nie dopisałem , jednakże obstawiam za VAN z definicji wynika że VAN to typowy ciężarowy. [ Dodano: 17-02-2009, 23:02 ] Dzieki radan za piwko (w koncu pierwsze ) bardzo proszę i obyśmy mieli okazje je kiedyś wypić.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janmarek Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 jednakże obstawiam za VAN z definicji wynika że VAN to typowy ciężarowy Nie zawsze VAN jest ciężarowy, może być VAN osobowy i tego jeżdzi bardzo dużo. Dilerzy mają homologację na ciężarowy i osobowy,wszystko zależy co klient sobie zażyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 radan mam nadzieje ze kiedys cos wypijemy z pianką na jakims szkoleniu A co do tego T4 to tez jestem za VAN-em bo bardziej nawet profesjonalnie brzmi:) a i do VAT-u lepiej pasuje Jestem za VAN-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi