Norbert Jezierski Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Prezentujemy Państwu stanowisko Ministerstwa Finansów, będące również materiałem pomocniczym dla Urzędów Skarbowych - a zawarte w "Broszurze informacyjnej - Zmiany wprowadzone ustawą z dnia 21 kwietnia 2005 r. o zmianie ustawy o podatku od towarów i usług oraz o zmianie niektórych innych ustaw". Publikacja ta - dostępna także na stronach internetowych Ministerstwa - nie jest co prawda wykładnią prawa w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale systematyzuje obowiązki i prawa podatnika w zakresie przewidzianej ustawa o podatku VAT - co przekłada się również na sposób postępowania Stacji Kontroli Pojazdów. Są i przepisy, i przykłady - słowem - zapraszam do lektury !! Broszura informacyjna MF nr 21/06/2005 (PDF - 394 kB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasciuszko Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Dlaczego Acorabat otwiera mi pustą strone ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 Prawy przycisk myszki i "Zapisz element docelowy jako" to najlepszy sposób ściągania załączników. Potem - wystarczy toto otworzyć z dysku twardego (Pulpit czy Moje dokumenty - w zależności od tego, gdzie toto sie zapisało) Sprawdzałem - forum działa OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 No i w zależności od łącza troszke cierpliwości potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 Oczywiście !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Bardzo ciekawe jest to o "prezentach małej wartości" ! Ciekawe ile to będzie dla Gaetsa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasciuszko Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 No i nie poczytam sobie nie wiem dlaczego ale otwiera mi sie i jest komubnikat ze strona została uszkodzona i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 A prawy przycisk myszki nie działa ? Inni nie zgłaszają takich problemów ... Sam sprawdzałem 30 sekund temu i było ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 u mnie też działa dzieki wielkie Norbercie /plusika nie dostaniesz - sam stworzyłeś temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasciuszko Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Nooooo mam, ale siagnąc musiałem ze stropny głównej prawy przycisk i zapisz element docelowy i nawet se wydrukowałem , a co ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 próbowałem i z prawym przyciskiem i bez prawego niechce otworzyć (plik jest zapisany na dysku) i co zrobić ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Jeśli plik jest juz zapisany na dysku - trzeba na ten dysk wejść przez Eksploratora Windows (lub Mój Komputer) - i to sobie otworzyć dwukrotnym klinięciem myszki Jesli w momencie ściągania pliku na dysk nie będzie zaznaczone pole (kratka ) Zamknij okno - to pojawi sie również okienko pozwalające na otwarcie pliku bezpośrednio po procesie jego pobrania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidek Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 panie gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andew Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Mam nadzieję, że po dotychczasowych telefonach jakie odebrałem nie wszyscy przyjadą 22 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKP Szczecinek Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 A Pani Gosia to pewnie z NORCOMu. Jeżeli tak to proszę wywrzeć presję na Pana Norberta aby zmienił podpis pod wiadomościami. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 A Pani Gosia to pewnie z NORCOMu. Pewnie tak Jeżeli tak to proszę wywrzeć presję na Pana Norberta aby zmienił podpis pod wiadomościami. Aż takiego wpływu to Pani Gosia na mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi